image description
Home Alle functies BBL-talent

BBL-talent

Als BBL-talent werk je minimaal 20 uur in de week in onze supermarkt en ga je één dag per week naar school. Je kan bij ons op alle afdelingen terecht: aan de slag als verkoopspecialist of toch liever als kassamedewerker?

BBL-talent bij Albert Heijn

Wij zoeken ambitieuze studenten (studierichting detailhandel) met een praktische instelling, verantwoordelijkheidsgevoel en veel enthousiasme. Als BBL-talent werk je minimaal 20 uur in de week in onze supermarkt en ga je één dag per week naar school. Je kunt bij ons op meerdere afdelingen terecht. Zo kun je aan de slag als kassamedewerker, als specialist op de versafdeling of je kunt de schappen met houdbare producten bijhouden.

Onze winkelorganisatie is zo ingericht dat je na een korte inwerkperiode de verantwoordelijkheid kunt krijgen over jouw eigen deel van de winkel. Binnen dit deel komen alle aspecten van je opleiding aan de orde. Uiteraard sta je er niet alleen voor en krijg je de begeleiding die je nodig hebt.

Ook na afloop van de opleiding zijn er, als je wilt, veel opleiding- en doorgroeimogelijkheden naar andere functies in onze organisatie.

Jouw eigenschappen

Vind jij werken met verse producten leuk, vind je het leuk om klanten te helpen, vind je hygiëne en kwaliteit belangrijk? En weet je van aanpakken? Dan pas jij perfect bij ons!

Van ons, voor jou

  • Leuk team om in te werken;
  • Een goede combinatie met je studie;
  • Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen;
  • De beste start van jouw loopbaan binnen de retail.

BUN is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443 of mail naar vacatures@bun.nl.

Selecteer hier waar jij BBL-Talent wilt worden

Staat jouw filiaal hier niet bij? Doe een open sollicitatie!

Waarom werken bij Albert Heijn?

  • Werken wanneer het jou uitkomt

  • Doorgroeien kan!

  • Je verdient lekker

  • Je werkt in een leuk team

  • Je werkt lekker dicht bij huis