image description
Home Alle functies Manager Operatie

Manager Operatie

Als Manager Operatie ben jij samen met de supermarktmanager en de Manager vers en service het gezicht van de winkel en zorg je voor een winkel die optimaal presteert. 

Manager Operatie bij Albert Heijn

Lege schappen… niet onder jouw verantwoordelijkheid!  Samen met de Shiftleiders en de vulploegmedewerkers zorg je ervoor dat de schappen steeds goed gevuld zijn en de klant nooit misgrijpt. Jij stuurt jouw team aan, je maakt de planning en regelt een sterk team zodat de vulshift vlekkeloos verloopt. Natuurlijk help je ook klanten waar dat nodig is. Samen met de supermarktmanager en de managers vers en service ben jij onderdeel van het management team.

Op basis van data en klantinzichten ga je voor optimale resultaten op derving, voorraadverschillen, beschikbaarheid en loonkosten. Apps, zoals Wink, laat je slim voor je werken. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces, van magazijn tot aan het gevulde schap. De planning, richtlijnen en procedures vormen de basis van de werkzaamheden.

De procedures ken je op je duimpje en je zorgt ervoor dat ze elke dag perfect worden uitgevoerd. Daarom coach je jouw team zowel op gedrag als kennis. Als meewerkend voorman neem je ze mee in de resultaten van de afdeling en geeft constructieve feedback. Ook zorg je voor de beoordelingen en je neemt nieuwe collega’s aan die echt bij het team passen. Met tijd en aandacht voor iedereen zorg je voor een hoge betrokkenheid en veel werkplezier. Samen ga je voor een glimlach van onze klant, iedere dag weer.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt leidinggevende ervaring in de Retail en met winkelprocessen of andere klantgerichte werkervaring;
 • Je bent klantgericht en hebt gevoel voor service;
 • Je bent analytisch sterk;
 • Enthousiasme, je hebt een frisse en enthousiaste instelling;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Heb je weinig of nog geen ervaring met leidinggeven, maar zou je wel willen groeien naar een leidinggevende functie? Misschien is de functie van Shiftleader dan wel iets voor jou!

Van ons, voor jou

 • Een uitdagende baan binnen een groeiende, dynamische organisatie;
 • Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen;
 • Doorgroeimogelijkheden naar supermarktmanager;
 • Salaris conform CAO levensmiddelen;
 • Interessante bonusregeling;
 • Training- en opleidingsmogelijkheden
 • Flexibele werktijden;

Bun is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen een marktconform salaris.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443 of mailen naar personeel@bun.nl

Selecteer hier waar jij Manager Operatie wilt worden

Staat jouw filiaal hier niet bij? Doe een open sollicitatie!

Waarom werken bij Albert Heijn?

 • Werken wanneer het jou uitkomt

 • Doorgroeien kan!

 • Je verdient lekker

 • Je werkt in een leuk team

 • Je werkt lekker dicht bij huis

Manager Operatie

Als Manager operatie ben je verantwoordelijk voor jouw afdeling binnen de winkel. Je stuurt je team aan en coördineert de werkzaamheden. Verder zorg je voor de optimale presentatie van producten in de winkel en monitor je de prestaties van jouw filiaal. Je stuurt bij wanneer nodig en zorgt zo voor een optimale flow in de winkel.

Manager Operatie vacature

De geschikte kandidaat is lekker praktisch ingesteld en niet bang voor verantwoordelijkheden. Mensen zetten graag een stapje extra voor je en weten altijd wat ze aan je hebben. Zelf meewerken op de winkelvloer doe je niet moeilijk over; je moet immers het goede voorbeeld geven. Efficiëntie en inzet zijn twee van jouw kernfactoren en je neemt graag een voorbeeldrol op je. En natuurlijk vind je het belangrijk dat de klanten de winkel met een glimlach verlaten. Je doet er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Verder beschik je minimaal over:
• Een hbo-diploma
• Enige ervaring als leidinggevende (bijvoorbeeld als teamleider of Shiftleader)
• Affiniteit met winkelmanagement
• De capaciteiten om mensen te coachen en te begeleiden
• De wil om binnen het bedrijf te groeien
• Een flinke dosis organisatietalent

De kenmerken van een Manager Operatie

Als belangrijkste eigenschap beschik je over leidinggevende capaciteiten. Je houdt je namelijk dagelijks bezig met het aansturen van een groot team. Het is jouw job om in afwezigheid van de supermarktmanager de winkel draaiende te houden. Communicatie, samenwerken, motiveren en inspireren zijn daarom ook belangrijke competenties.

Een ander belangrijke competentie is gastheerschap. Je krijgt veel met dezelfde klanten te maken, dus je moet beschikken over een commerciële en dienstbare instelling. Als de supermarktmanager niet beschikbaar is, ben jij het aanspreekpunt voor alle vragen.

Omdat je in afwezigheid van de supermarktmanager lastige beslissingen moet nemen, is ook zelfstandigheid een essentiële factor in jouw rol als Manager operatie. De knoop doorhakken en stressbestendig zijn: het hoort allemaal bij jouw rol.

Vacature Manager Operatie

Natuurlijk draait het niet alleen om wat wij vragen van jou als Manager operatie. Je krijgt er ook veel voor terug! Zo geven we je:
• Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is
• Een mooie plaats in een succesvol en snelgroeiend bedrijf
• De kans om door te groeien binnen het bedrijf
• Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een fijn salaris en mooie een bonusregelingen

Manager Operatie Albert Heijn

Als Manager operatie bij de Albert Heijn ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de winkel. Is de supermarktmanager afwezig, dan ben jij de verantwoordelijke. Dat betekent dat je regelmatig het gezicht van de winkel bent en je team moet aansturen en coachen. Je bent verantwoordelijk voor zo’n 100 werknemers. Hiervoor heb je dus een flinke dosis zelfstandigheid, organisatorisch talent en empathie nodig. En, niet onbelangrijk, na een functie als Manager operatie bij de Albert Heijn is de functie supermarktmanager een logische vervolgstap. We garanderen je dus uitstekende doorgroeimogelijkheden.

BUN is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Binnen onze organisatie staan een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen centraal. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443. Of mail naar vacatures@bun.nl. We staan je graag te woord om te zien of we collega’s kunnen worden.

Hoe wordt mijn salaris berekend?

We berekenen je uurloon aan de hand van onze CAO en op basis van je ervaring. Dat kunnen we helaas van tevoren niet bepalen. Wel kunnen we je garanderen dat je naast je uurloon ieder jaar een fijne portie vakantiegeld en winst- en bonusregeling krijgt.

Is de functie fulltime of parttime?

We hebben je hard nodig, dus deze functie is een fulltime functie. Dat betekent dat je je 40 per week inzet voor de optimale klantbeleving en presentatie van de winkel. Je begeleidt je team en helpt mee op de werkvloer om het juiste voorbeeld te geven.

Waarom Manager operatie worden?

We kunnen heel veel voordelen noemen om Manager operatie te worden. Zo is deze functie een mooie start voor een carrière in management. Je kunt uitstekend doorgroeien en supermarktmanager worden, maar als Manager operatie leer je ook veel vaardigheden die je verder in het leven gaan helpen. Je breidt je organisatorisch talent uit, leert met meer diepgang mensen coachen en – bovenal – leer je beter en beter hoe je met verschillende klanten omgaat. Allemaal eigenschappen die je in het dagelijks leven prima kunt inzetten. En dankzij de uitstekende doorgroeimogelijkheden loopt je salaris ook snel op!

Welke opleiding heb je nodig voor Manager Operatie?

Je hebt geen specifieke opleiding nodig. Wel vragen we een hbo-werk- en denkniveau en moet je over verschillende eigenschappen beschikken. De ideale kandidaat kan goed mensen begeleiden, weet hoe een fijne winkelpresentatie in elkaar steekt en draagt graag zelf ook een steentje bij op de werkvloer. Verder heb je een organisatorisch streepje voor op de rest en weet je hoe je het gezicht van de winkel moet zijn.

Voel jij je helemaal thuis in deze functie en zie jij jezelf al bij ons werken? Neem dan direct contact met ons op en voor je het weet sta jij in onze bedrijfskleding!