image description
Home Alle functies Manager Vers & Service

Manager Vers & Service

Als Manager Vers & Service ben jij samen met de supermarktmanager en de Manager operatie het gezicht van de winkel en zorg je voor een winkel die optimaal presteert. Wij zijn altijd op zoek naar een toegewijde manager service bij Albert Heijn.

Manager Vers & Service bij Albert Heijn

Jij bent er als manager vers bij Albert Heijn voor gemaakt om meerdere ballen tegelijkertijd hoog te houden. Je hebt oprechte belangstelling voor de klanten. Daar maak jij samen met jouw team het verschil. Jij loopt voorop in de digitale ontwikkelingen en neemt je team en de klanten hierin mee. Dat vraagt om lef, energie én nieuwsgierigheid. Samen met de Supermarktmanager en de Managers Operatie ben jij onderdeel van het managementteam.

Manager versafdeling brengt- en werkt samen

Als Manager Vers & Service ben jij het gezicht van het serviceplein en de versafdelingen. Als manager versafdeling zorg je ervoor dat iedereen in zijn eigen kracht staat en taken onderling goed verdeeld worden om zo optimale resultaten te behalen. Samen met de supermarktmanager en je collega-manager draai je de winkel als één team. Jullie weten van elkaar wat er speelt en stemmen alles met elkaar af.

Het beste resultaat behaal je samen. Je bent veel op de werkvloer. Je tijd gebruik je om je team te coachen op de omgang met klanten en het goed uitvoeren van de processen. Als meewerkend voorman neem jij je team mee in de resultaten van de afdeling en geeft constructieve feedback. Je neemt nieuwe medewerkers aan die echt bij het team passen. Met tijd en aandacht voor iedereen zorg je voor een hoge betrokkenheid en veel werkplezier. Samen ga je voor een glimlach van onze klant, iedere dag weer.

Wat doe je nog meer als manager vers bij Albert Heijn?

Het is als manager vers bij Albert Heijn erg belangrijk dat je soepel meerolt in de geoliede machine van onze versafdeling. Vers fruit, verse groenten en overige versproducten verdienen dagelijks veel aandacht én aan jou als manager versafdeling om ervoor te zorgen dat onze klanten dit ook gaan inzien. Aan jou de taak om niet alleen ons team van vers experts te begeleiden, maar ook advies te geven aan onze klanten.

Hierbij maak je als manager vers bij Albert Heijn gebruik van diverse digitale tools om een optimale kwaliteit, prijs en gemak van versproducten te bewaken. Je kent het belang van een goede balans tussen kosten en opbrengsten en je weet precies hoe je klanten tevreden moet stellen.

Jouw kenmerken als manager versafdeling

* Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
* Je hebt als manager service bij Albert Heijn een open houding, goede leiderschapskwaliteiten en beschikt over een gezonde lading energie
* Je hebt leidinggevende ervaring in de retail en met winkelprocessen of andere klantgerichte werkervaring;
* Je bent klantgericht en hebt gevoel voor service;
* Je bent analytisch sterk;
* Enthousiasme, je hebt een frisse en enthousiaste instelling;
* Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Heb je weinig of nog geen ervaring met leidinggeven, maar zou je wel willen groeien naar een leidinggevende functie? Misschien is de functie van shiftleader iets voor jou!

Van ons, voor jou

* Een uitdagende baan binnen een groeiende, dynamische organisatie;
* Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen;
* Doorgroeimogelijkheden naar supermarktmanager;
* Salaris conform CAO-levensmiddelen;
* Interessante bonusregeling;
* Training- en opleidingsmogelijkheden;
* Flexibele werktijden.

Kom je als manager service bij Albert Heijn werken? Dan verzekeren we je van een prettige werkplek. Bun is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen een marktconform salaris.

Geïnteresseerd om te komen werken als manager vers bij Albert Heijn? Solliciteer nu!


Ben jij de manager versafdeling die wij zoeken bij Albert Heijn? Meld je dan zo snel mogelijk bij ons en solliciteer! Meer interesse in een van onze andere functies? Laat het ons weten! Schroom in ieder geval niet om contact op te nemen.  Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443 of mailen naar personeel@bun.nl.

Solliciteer direct

Selecteer hier waar jij Manager Vers & Service wilt worden

Staat jouw filiaal hier niet bij? Doe een open sollicitatie!

Waarom werken bij Albert Heijn?

  • Werken wanneer het jou uitkomt

  • Doorgroeien kan!

  • Je verdient lekker

  • Je werkt in een leuk team

  • Je werkt lekker dicht bij huis