image description
Home Alle functies Supermarktmanager

Supermarktmanager

Als Supermarktmanager ben jij het gezicht van de winkel en zorg je voor een winkel die optimaal presteert. 

Supermarktmanager bij Albert Heijn

Door de groei van onze organisatie zijn wij vaak op zoek naar Supermarktmanagers. Jij bent het gezicht van de winkel en zorgt voor een winkel die optimaal presteert. Jouw klanten komen graag naar jouw Albert Heijn!

Als Supermarktmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen winkel en voor een team van 100 of meer medewerkers. Dit betekent hard werken, motiveren, enthousiasmeren, stimuleren en het coachen van talent. Draai jij daar je hand niet voor om en krijg jij energie van leidinggeven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw kenmerken

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met leidinggeven in een full-service supermarkt, bij voorkeur bij een Albert Heijn;
 • Mensgericht, je kunt mensen motiveren, stimuleren en laten ontwikkelen;
 • Oog voor de klant, je hebt gevoel voor service;
 • Resultaatgericht, je zet net dat stapje extra om doelstellingen te halen;
 • Continu op zoek naar manieren om het beter te doen;
 • Organisatietalent en overtuigingskracht.

Van ons, voor jou

BUN is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Selecteer hier waar jij Supermarktmanager wilt worden

Staat jouw filiaal hier niet bij? Doe een open sollicitatie!

Waarom werken bij Albert Heijn?

 • Werken wanneer het jou uitkomt

 • Doorgroeien kan!

 • Je verdient lekker

 • Je werkt in een leuk team

 • Je werkt lekker dicht bij huis

Supermarktmanager

Kun je goed aansturen, beschik je over een commerciële instelling en hou je van afwisseling? Dan is een functie als supermarktmanager wellicht iets voor jou! Als supermarktmanager word jij het gezicht van de winkel en zorg je ervoor dat hij optimaal presteert.

Supermarktmanager Albert Heijn

Door de groei van onze organisatie zijn wij vaak op zoek naar supermarktmanagers. Als bedrijfsleider ben jij het gezicht van de winkel en zorg je voor een filiaal dat optimaal presteert. Daarnaast zorg je er ook voor dat het team goed samenwerkt en met plezier aan het werk gaat. Jouw klanten komen graag naar jouw Albert Heijn en je weet nieuwe klanten aan je te binden. Bij vragen sta je altijd klaar en je handelt situaties af met een glimlach.

Het gezicht van jouw Albert Heijn

Als supermarktmanager bij Albert Heijn ben je verantwoordelijk voor de alledaagse leiding van jouw supermarkt. Dagelijks krijg je met veel mensen te maken. Denk bijvoorbeeld aan het personeel (dat meer dan 100 koppen kan tellen), klanten en de organisatie zelf. Het is een afwisselende en uitdagende baan, waarbij klantcontact key is. Daarom ben jij ook regelmatig te vinden op de werkvloer en ben je in staat om in te schatten wat de behoefte van de klant precies is. Bij vragen speel je in op de wensen van de klanten en zorg je ervoor dat ze met een lach hun boodschappen kunnen doen. Het zichtbaar aanwezig zijn van de filiaalmanager wordt zeer gewaardeerd door de klanten. Jij bent immers hét gezicht van de winkel.

Supermarktmanager AH

Wanneer je aan de slag gaat als supermarktmanager bij de AH stuur je personeel van verschillende afdelingen aan. Denk aan de caissières, de vakkenvullers, de bakkers en de slagers. Doordat je inzicht krijgt in de verschillende afdelingen weet je als geen ander hoe jullie er samen voor kunnen zorgen dat de supermarkt goed blijft draaien. Zo maak je bijvoorbeeld een personeelsplanning, houd je de voorraad bij, voer jij het bedrijfsbeleid uit, maak je rapporten op en waak je over de kwaliteit. Ook het houden van functioneringsgesprekken en het aannemen of ontslaan van personeel hoort bij je functie. Het is daarom noodzakelijk dat je sterk in je schoenen staat.

De kenmerken van een supermarktmanager

De belangrijkste eigenschap als supermarktmanager is dat je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Dagelijks hou je je bezig met het aansturen van een groot team en zo houd je de supermarkt draaiende. Communicatie, samenwerken, motiveren en inspireren worden daarom aangemerkt als belangrijke competenties.

Een ander belangrijke competentie is gastheerschap. Omdat je veel met (dezelfde) klanten te maken krijgt, is het ook noodzakelijk dat je beschikt over een commerciële en dienstbare instelling. Jij bent het aanspreekpunt bij vragen en weet hoe je kan inspelen op hun wensen.

Omdat je soms lastige beslissingen moet nemen, is ook zelfstandigheid een essentiële factor in jouw rol als filiaalmanager. De knoop doorhakken en stressbestendig zijn: het hoort allemaal bij jouw uitdagende en afwisselende rol.

Het is duidelijk: als supermarktmanager bij de Albert Heijn ben je een echte spin in het web en een onmisbare factor binnen het beleid! Ben jij de persoon die wij zoeken voor deze belangrijke rol binnen de winkel?

Doorgroeimogelijkheden als supermarktmanager

Wanneer je als supermarktmanager over de juiste competenties beschikt, is het arbeidsperspectief zeer goed. Binnen de Albert Heijn krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een bedrijfsleider die verantwoordelijk is voor meerdere filialen. Een rol als supermarktmanager bij de Albert Heijn helpt jou dus alles uit jezelf te halen en je te ontwikkelen tot een echte leider.

Supermarktmanager vacature

Als supermarktmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen winkel en voor een team van 100 of meer medewerkers. Dit betekent hard werken, motiveren, enthousiasmeren, stimuleren en het coachen van talent. Draai jij daar je hand niet voor om en krijg je energie van leidinggeven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw kenmerken
• Minimaal hbo-werk- en denkniveau
• Ervaring met leidinggeven in een full-service supermarkt, bij voorkeur bij een Albert Heijn supermarkt
• Mensgericht. Je kunt mensen motiveren, stimuleren en zich helpen ontwikkelen
• Oog voor de klant. Je hebt gevoel voor service
• Resultaatgericht. Je zet net dat stapje extra om doelstellingen te halen
• Continu op zoek naar manieren om het beter te doen
• Organisatietalent en overtuigingskracht

Wij bieden jou
• Als supermarktmanager bij Albert Heijn kun je rekenen op een gezellig team, fijne arbeidsvoorwaarden en een fijne werksfeer
• Een informele sfeer en korte communicatielijnen
• De kans om een mooi netwerk op te bouwen en jezelf te ontplooien
• Een leuk team met jonge en ambitieuze collega’s
• Een fijn salaris en mooie winst- en bonusregelingen

BUN is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. We kenmerken ons door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij geven gedreven en ondernemende medewerkers volop de mogelijkheid voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443. Of mail naar vacatures@bun.nl. We staan je graag te woord.

Veelgestelde vragen

Waarom supermarktmanager worden?

Een functie als supermarktmanager bij de Albert Heijn is een leuke uitdaging waarbij je jezelf kunt ontwikkelen tot een echte leider die van alle markten thuis is. Dagelijks kom je in contact met veel mensen, van personeel tot klanten. Je functie bestaat uit uiteenlopende taken, waardoor geen dag saai is! Daarnaast heb je de kans om door te groeien naar een functie als bedrijfsleider van meerdere vestigingen. Bovendien houden we bij Albert Heijn korte communicatielijnen, waardoor je een mooi netwerk kunt opbouwen.

Welke opleiding heb ik nodig voor de functie als supermarktmanager?

Om supermarktmanager te worden bij de Albert Heijn dien je minimaal te beschikken over een hbo-werk- en denkniveau. Daarnaast is het belangrijk dat je over verschillende competenties beschikt, zoals leidinggeven, communicatie, samenwerken en zelfstandigheid. Ook zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft met leidinggeven in een full-service supermarkt.