image description
Home Alle functies Verkoopmedewerker AGF

Verkoopmedewerker AGF

Als verkoopmedewerker AGF ben jij dé specialist van onze groente en fruit afdeling! 

Verkoopmedewerker AGF bij Albert Heijn

Als verkoopmedewerker ben jij dé specialist op onze groente en fruit afdeling. Klanten verwachten van jou productkennis en het beste advies. Samen met je collega’s van het verkoopteam zorg je ervoor dat de afdeling goed draait. Kwaliteit, hygiëne en versheid zijn hierbij de belangrijkste aandachtspunten. Je zorgt altijd voor de juiste presentatie van de producten in de koelingen en schappen.

Onze verkoopmedewerkers onderscheiden zich door hun vriendelijke service, passie voor eten, lekkere tips en deskundige antwoorden op alle vragen. Ben jij gastvrij en vind je het leuk om specialist te zijn op je vakgebied? Dan pas jij perfect bij ons. 

Van ons, voor jou

BUN is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443 of mail naar personeel@bun.nl.

Selecteer hier waar jij verkoopmedewerker AGF wilt worden

Staat jouw filiaal hier niet bij? Doe een open sollicitatie!

Waarom werken bij Albert Heijn?

  • Werken wanneer het jou uitkomt

  • Doorgroeien kan!

  • Je verdient lekker

  • Je werkt in een leuk team

  • Je werkt lekker dicht bij huis

Verkoopmedewerker AGF

Verkoopmedewerker AGF worden

Een klant helpen bij het zoeken naar producten, bijspringen wanneer de rijen bij de kassa langer worden, vakkenvullen zodat de winkel er altijd stralend uitziet; dat is een greep uit de bezigheden van een verkoopmedewerker bij Albert Heijn. Je gaat alles leren over vleeswaren, brood, kaas, groente en fruit. Je staat altijd met een lach paraat om de klant te helpen en je wordt er blij van wanneer je weer een dag met enthousiaste collega’s mag werken. Klinkt dat voor jou als een droombaan? Wij zijn op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers die ons team komen versterken!

Functieomschrijving verkoopmedewerker AGF vacature bij Albert Heijn

Albert Heijn is al jarenlang een begrip in Nederland en vrijwel iedereen herkent de blauwe letters al van heinde en verre. We staan bekend om onze kwalitatieve producten en vriendelijke service. De klant staat bij ons altijd voorop en we doen er dagelijks alles aan om de beleving in de winkel optimaal te maken. Dat is alleen mogelijk wanneer we als team samenwerken. Alle afdelingen zijn samen een front om de klant keer op keer te verrassen met een vernieuwend aanbod. We zijn daarom altijd op zoek naar verkoopmedewerkers die graag bij Albert Heijn komen werken om hun talenten verder vorm te geven.

Taken van een verkoopmedewerker AGF bij Albert Heijn

Bij Albert Heijn vinden we het heel belangrijk dat iedere medewerker het gezicht van de onderneming is. Dat betekent dat je met die verantwoordelijkheid om kan gaan en dat je graag bijdraagt aan het positieve imago van de winkel. Je helpt klanten met een glimlach, denkt mee over verbeteringen en gaat graag met klanten in gesprek om ze te binden aan het merk. Zeker wanneer je in een dorp woont en werkt zullen mensen je herkennen en daarom moet je altijd denken aan wat je uitstraalt. Wat er ook gebeurt; jij houdt het hoofd koel en helpt de klanten met liefde en geduld verder. De grootte van het team kan per dag verschillen, afhankelijk van de drukte in de winkel. Dat betekent dat je samen met het team de verantwoordelijkheid voor die dag draagt en goed moet samenwerken en communiceren. Is dat wel aan jou besteed? Ontdek dan meer over onze vacature!

Enthousiaste verkoopmedewerker AGF gezocht

We zijn op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers voor Albert Heijn. Wanneer je bij onze winkel werkt krijg je allerlei taken en je staat op uiteenlopende afdelingen. Je leert daardoor ontzettend veel in een korte tijd én je bouwt een relatie op met alle collega’s en klanten. Hierdoor zal je beter in staat zijn om de klant te bedienen en tegelijk werk je aan je eigen ontwikkeling. We hebben een flexibele planning, waardoor je bij ons al kunt beginnen wanneer je nog student bent en daarna nog jarenlang kunt doorgroeien. Je start net als iedereen bij de basis en zal afhankelijk van jouw talent en gedrevenheid doorgroeien. Wij geloven heel erg in het stimuleren van die groei, want daar komen de mooiste resultaten uit! De klant staat natuurlijk altijd centraal, want zij moet op en top bediend worden. Ben jij ervan overtuigd dat je daartoe in staat bent? Dan pas je gegarandeerd in ons team.

Waar je aan moet voldoen als verkoopmedewerker AGF bij Albert Heijn

Bij ons staat de klant altijd centraal. We hebben altijd aanbiedingen door middel van de Bonusactie, maar we hebben daarnaast vaak ook nog andere acties lopen. Denk aan spaaracties en dergelijke. Je kunt als verkoopmedewerker erop rekenen dat je hier vragen over gaat kijken. Maar niet alleen de standaardvragen komen regelmatig voorbij. Wanneer je op de vleesafdeling staat zal je allerlei vragen krijgen over de waardes van het eten, maar ook van mensen die lekkere gerechten gaan bereiden en graag jouw advies willen over welk vleessoort daar goed bij hoort. Gelukkig sta je nooit alleen, want samen met je team kun je gegarandeerd alle vragen beantwoorden en zo leer je iedere dag weer wat bij!

Dat betekent dus automatisch dat je leergierig moet zijn, graag samenwerkt met collega’s en de klant het belangrijkst vindt. Begin je je al thuis te voelen? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Doorgroeimogelijkheden bij AH

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk bij Albert Heijn. Hoe beter jij op je plek zit, hoe beter de klant geholpen kan worden. We stimuleren het daarom dat jij doorgroeit binnen Albert Heijn. Begin jij als verkoopmedewerker in de supermarkt en bewijs je jezelf in de eerste jaren? Dan is de kans groot dat je door kunt groeien tot teamleider. Zeker wanneer je die ambitie hebt kijken we graag met je mee om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen in je ambities.

Dit krijg je van ons
• Als verkoopmedewerker bij Albert Heijn kun je rekenen op een gezellig team, fijne arbeidsvoorwaarden en een fijne werksfeer
• Een informele sfeer en korte communicatielijnen
• De kans om een mooi netwerk op te bouwen en jezelf te ontplooien
• Een leuk team met jonge en ambitieuze collega’s
• Flexibele werktijden die te combineren zijn met school of ander werk
• Een fijn salaris en mooie winst- en bonusregelingen

Welke opleiding heb je precies nodig?

Als verkoopmedewerker bij Albert Heijn vinden we jouw opleiding niet heel belangrijk. We zien liever dat je heel gemotiveerd bent en graag dat stapje extra zet voor de klant. Het verkoopmedewerker salaris hangt daarin wel af van je opleiding en ervaring. Hiervoor gaan we graag met je in gesprek.

Verkoopmedewerker bij Albert Heijn

Onze verkoopmedewerkers onderscheiden zich door hun vriendelijke service, passie voor eten, lekkere tips en deskundige antwoorden op alle vragen. Ben jij gastvrij en vind je het leuk om specialist te zijn op je vakgebied? Dan pas jij perfect bij ons.

Kom werken als verkoopmedewerker AGF bij Albert Heijn!

BUN is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443 of mail naar vacatures@bun.nl.