image description
Home Alle functies Vroege vogels

Vroege vogels

Onze winkelmedewerkers stappen al vroeg uit hun bed en zijn als eerste in het filiaal. In een team zorg je ervoor dat de eerste vrachtwagen van de dag wordt uitgeladen en de winkel bij opening goed gevuld is en er verzorgd uitziet

Winkelmedewerkers gezocht

Nog voordat de dag voor de meeste mensen begint, heb jij je werkdag er al op zitten. Jouw werktijden zijn namelijk van ca. 6.00u tot 9.00u. Dat biedt heel wat voordelen, want je kunt het bijvoorbeeld perfect combineren met school. Op deze manier kun je makkelijk bijverdienen en nog op een gezellige en leuke manier ook. Heb jij totaal geen moeite met ochtenden en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is dit de ultieme vacature voor jou!

Winkelmedewerkers halen alles uit de dag

Wanneer je zo vroeg opstaat kun je veel meer uit de dag halen. Je begint eerder, hebt daardoor de mogelijkheid nog voordat de dag voor anderen begint al geld te verdienen en zo meer tijd over te hebben in de avonden voor sociale activiteiten. Als winkelmedewerker heb je daardoor meer tijd voor leuke dingen, simpelweg omdat het mogelijk is om veel meer uit de dag halen!

Wie zoeken wij?

Ben jij een aanpakker, een ochtendmens en werk je graag samen in een leuk team? Dan zoeken wij jou! Uiteraard staat daar ook een mooi salaris tegenover en heb je doorgroeimogelijkheden. Hieronder sommen we het nog even voor je op.

Van ons, voor jou

  • Goed te combineren met school;
  • Leuk team om in te werken;
  • Een goed salaris.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren en kun je niet wachten om te starten? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet zien we jou binnenkort in onze mooie Albert Heijn! BUN is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen een marktconform salaris.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443 of mailen naar personeel@bun.nl.

Selecteer hier waar jij Vroege Vogel wilt worden

Staat jouw filiaal hier niet bij? Doe een open sollicitatie!

Waarom werken bij Albert Heijn?

  • Werken wanneer het jou uitkomt

  • Doorgroeien kan!

  • Je verdient lekker

  • Je werkt in een leuk team

  • Je werkt lekker dicht bij huis