Post 1

Je wordt tijdens ons traineeship breed opgeleid.

Wil jij de baas zijn over je eigen afdeling in een uitdagende werkomgeving?

Je wordt tijdens ons traineeship breed opgeleid. We werken volgens een gestructureerd plan, bestaande uit vier blokken. Ieder blok heeft een eigen thema dat erin centraal staat, waardoor we gedurende het jaar alle afdelingen en processen in het filiaal kunnen doorlopen. We hebben een uitgebreid opleidingsplan opgesteld om ervoor te zorgen dat alle benodigde kennis en vaardigheden uitvoerig aan bod komen en je voldoende tijd krijgt om je op alle vlakken te ontwikkelen.

Naast vakinhoudelijke scholing leer je tijdens de vele trainingen die je zal volgen ook te werken aan je soft skills. Het houden van sollicitatie- en beoordelingsgesprekken, het coachen, motiveren en aansturen van je team en het delegeren van taken: dankzij ons traineeship ben je er binnen een jaar helemaal in thuis!

Wil jij de baas zijn over je eigen afdeling in een uitdagende werkomgeving? Wil je weten hoe alle processen binnen een supermarkt in elkaar steken en ben je stiekem ook wel benieuwd naar hoe andere managers te werk gaan?

Dan is ons retail management traineeship van onze Bun Academy iets voor jou! Tijdens dit eenjarige traject leer je alle ins en outs van het Retail vak, zodat jij je collega’s optimaal aan kan sturen en samen met je team de winkel om kan toveren tot een waar paradijs voor de klant. Iets voor jou? Schrijf je direct in!

Wil jij de baas zijn over je eigen afdeling in een uitdagende werkomgeving?

Wil je weten hoe alle processen binnen een supermarkt in elkaar steken en ben je stiekem ook wel benieuwd naar hoe andere managers te werk gaan? Dan is ons traineeship iets voor jou! Tijdens dit eenjarige traject leer je alle ins en outs van het Retail vak, zodat jij je collega’s optimaal aan kan sturen en samen met je team de winkel om kan toveren tot een waar paradijs voor de klant.

Manager word je niet, dat ben je! Tijdens ons traineeship besteden we dan ook veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling om het beste in jezelf naar boven te halen, zodat je binnen no-time je innerlijke manager op de werkvloer kan laten shinen.

Je wordt tijdens ons traineeship breed opgeleid. We werken volgens een gestructureerd plan, bestaande uit vier blokken. Ieder blok heeft een eigen thema dat erin centraal staat, waardoor we gedurende het jaar alle afdelingen en processen in het filiaal kunnen doorlopen. We hebben een uitgebreid opleidingsplan opgesteld om ervoor te zorgen dat alle benodigde kennis en vaardigheden uitvoerig aan bod komen en je voldoende tijd krijgt om je op alle vlakken te ontwikkelen. Naast vakinhoudelijke scholing leer je tijdens de vele trainingen die je zal volgen ook te werken aan je soft skills. Het houden van sollicitatie- en beoordelingsgesprekken, het coachen, motiveren en aansturen van je team en het delegeren van taken: dankzij ons traineeship ben je er binnen een jaar helemaal in thuis!

Inhoud

Lees ook onze andere blogs

  • Post 2

    Wil jij de baas zijn over je eigen afdeling in een uitdagende werkomgeving?

    Lees meer