RETAIL MANAGEMENT TRAINEESHIP

Baas worden van een eigen afdeling? Meld je dan direct aan!

Traineeship

Wil jij de baas zijn over je eigen afdeling in een uitdagende werkomgeving? Wil je weten hoe alle processen binnen een supermarkt in elkaar steken en ben je stiekem ook wel benieuwd naar hoe andere managers te werk gaan? Dan is ons traineeship iets voor jou! Tijdens dit eenjarige traject leer je alle ins en outs van het Retail vak, zodat jij je collega’s optimaal aan kan sturen en samen met je team de winkel om kan toveren tot een waar paradijs voor de klant.

In het kort:
 • Traineeship van één jaar
 • Allround opleiding
 • Vakinhoudelijke trainingen
 • Leren van de beste managers
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Start februari 2024

Dit leer je tijdens ons traineeship

Manager word je niet, dat ben je! Tijdens ons traineeship besteden we dan ook veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling om het beste in jezelf naar boven te halen, zodat je binnen no-time je innerlijke manager op de werkvloer kan laten shinen.

Je wordt tijdens ons traineeship breed opgeleid. We werken volgens een gestructureerd plan, bestaande uit vier blokken. Ieder blok heeft een eigen thema dat erin centraal staat, waardoor we gedurende het jaar alle afdelingen en processen in het filiaal kunnen doorlopen. We hebben een uitgebreid opleidingsplan opgesteld om ervoor te zorgen dat alle benodigde kennis en vaardigheden uitvoerig aan bod komen en je voldoende tijd krijgt om je op alle vlakken te ontwikkelen.

Naast vakinhoudelijke scholing leer je tijdens de vele trainingen die je zal volgen ook te werken aan je soft skills. Het houden van sollicitatie- en beoordelingsgesprekken, het coachen, motiveren en aansturen van je team en het delegeren van taken: dankzij ons traineeship ben je er binnen een jaar helemaal in thuis!

Wat zit er al in jouw boodschappenmandje?

Naast leidinggevende kwaliteiten, flexibiliteit en een leergierige instelling, vragen we ook nog het volgende van je:

 • Je hebt een passie voor het Retail vak
 • Je hebt een (bijna) afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding
 • Je bent daadkrachtig en beschikt over goed analytisch vermogen
 • Je bent communicatief sterk
 • Je werkt graag in groepsverband
 • Je brengt een flinke dosis positiviteit en gezelligheid naar de werkvloer

Je bonuskaart: dit wacht er na je traineeship op je

Tijdens je traineeship ben je werkzaam in een van onze Albert Heijn supermarkten. Je werkt niet alleen voor de beste supermarkt, maar ook voor een ondernemer. Dankzij deze unieke combinatie krijg je het beste van twee werelden: je leert in de praktijk en kan profiteren van de kennis en expertise die we als dé supermarktketen van Nederland in huis hebben, maar je krijgt ook direct te maken met het ondernemerschap. Daardoor krijg je de kans om een brede set aan vaardigheden en inzichten te ontwikkelen die onmisbaar zijn in de retailwereld.

Om je ontwikkeling verder te stimuleren krijg je veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Gedurende het traject krijg je dan ook steeds meer verantwoordelijkheden. Je bent bijvoorbeeld de baas over het rooster en bent verantwoordelijk voor je eigen afdeling en alles wat daar bij komt kijken. Denk aan het personeel, de klanten en de werkprocessen. Zo kun je tijdens je traineeship al een behoorlijke impact hebben op de dagelijkse gang van zaken in de winkel waarin je werkt.

Klaar om de handen uit de mouwen te steken?

Wil je graag werken in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is? Waar je je ideeën en inzichten met een ondernemer kan delen, kan leren van andere managers en waarin je een bijdrage kan leveren aan het succes van de winkel waarin je werkt? Dan is ons traineeship echt iets voor jou! We bieden een geweldige kans om alle facetten van het management vak te ontdekken. Je krijgt de mogelijkheid om je passie voor Retail te combineren met het opdoen van praktijkervaring en het ontwikkelen van onmisbare managementvaardigheden.

Na het afronden van je traineeship ben je verantwoordelijk voor je eigen team en je eigen afdeling en ligt de weg naar de functie van supermarktmanager voor je open. Meld je vandaag nog aan en zet de volgende stap in je carrière! Het eerstvolgende instroommoment is februari 2024.

Meld je direct aan voor ons Retail Management Traineeship!

Naam(Vereist)