Albert Heijn vacatures Hilversum

Albert Heijn vacatures Hilversum

Wil jij werken bij de leukste supermarkt van Nederland? Solliciteer dan nu op één van de Albert Heijn vacatures in Hilversum. Wij zijn altijd op zoek naar spontane, enthousiaste en hardwerkende mensen die blij worden van veel klantcontact. Of je nu graag caissière wilt zijn of liever bezig bent op de versafdeling, je krijgt continu te maken met onze klanten. Daarom worden wij vrolijk van collega’s voor wie dit geen moeilijke klus is. Bekijk hier al onze vacatures.

Allerlei leuke functies

Je kan solliciteren op veel diverse soorten vacatures bij Albert Heijn Hilversum. We heten je van harte welkom als je naast je studie nog wat bij wil verdienen, maar ook wanneer je een BBL-opleiding wilt volgen. Wij zien je sollicitatie dan graag tegemoet. Je kan bij ons onder meer op de volgende leuke vacatures bij Albert Heijn Hilversum solliciteren:

Dit verwachten wij van onze collega’s

Wil jij onze nieuwe collega worden bij Albert Heijn Hilversum? Dan verwachten wij een spontaan persoon, met gevoel voor service en een hart voor onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat je, je als een vis in het water voelt tussen gedreven en ambitieuze collega’s en dat je weet hoe je om moet gaan met vragen. Voor jou is het geen probleem om secuur, netjes en representatief te werken en van samenwerken krijg je veel energie.

Wat vind je bij ons?

Kom je werken bij onze Albert Heijn in Hilversum, dan kom je terecht in een warm nest. Bij ons ontvang je een leuk salaris en geniet je van flexibele werktijden die je zelf deels kan bepalen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich prettig voelen en zich kunnen ontwikkelen. Daarom kan je bij ons diverse interne opleidingen volgen die bijdragen aan je ontwikkeling. Heb je daarnaast zelf toffe ideeën? Dan staan wij altijd open voor input.

Solliciteer nu

Ben je nieuwsgierig geworden naar een vacature? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.