Vulploegmedewerker

Als vulploegmedewerker zorg je samen met je collega’s dat de winkel altijd perfect gevuld is. Je vult de schappen en koelingen en je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd en uitnodigend uitziet.

Vulploegmedewerker bij Albert Heijn

Als vulploegmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat de winkel er goed gevuld en netjes uitziet. Ook speel je een belangrijke rol in de service van de winkel. Je helpt klanten bij het vinden van producten en als iets niet voorhanden is dan bied je klanten een alternatief. Je doet dit samen in een team. Je helpt elkaar en zo is het iedere dag gezellig. Is jouw shift voorbij? Dan ga je samen met het team weer afronden. Wanneer jij de deur achter je dichtdoet is de winkel schoon, opgeruimd en bovenal prachtig vol, zodat klanten nooit misgrijpen.

De werktijden van onze vulploeg zijn vaak in de vroege ochtenduren, in de late namiddag of in de avonduren. Deze tijden gelden zowel doordeweeks als in het weekend. In vakanties is er altijd de mogelijkheid om meer uren te werken. Dit maakt deze bijbaan ideaal om te combineren met school of ander werk.

Als vulploegmedewerker heb je volop doorgroeimogelijkheden. Ben je ambitieus, gedreven en wil je graag meer leren over het werk in de supermarkt? Dan is het mogelijk om door te groeien naar bijvoorbeeld teamleider. Je krijgt veel meer verantwoordelijkheden, dus zal je eerst ervaring moeten opdoen als vulploegmedewerker. Indien je tijdig aangeeft dat je wilt doorgroeien, kunnen we samen jouw pad uitstippelen.

Onze medewerkers maken het verschil door hun gastvrijheid, vakkundigheid en productiviteit.

Jouw eigenschappen

Steek jij graag je handen uit de mouwen en wil je werken in een gezellige omgeving? Dan pas jij perfect bij ons. Solliciteer direct!

Van ons, voor jou

 • Flexibele werktijden, dus goed te combineren met een studie of ander werk;
 • Leuk team om in te werken;
 • Goed salaris;
 • Mogelijkheden om door te groeien naar leidinggevende functies.

Word Vulploegmedewerker bij Albert Heijn!

Ben jij ook enthousiast en zie je jezelf als vulploegmedewerker aan de slag gaan? Solliciteer direct!

Bun is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-7410022 of mailen naar vacatures@bun.nl.

Selecteer hier waar jij vulploegmedewerker wilt worden

  Bekijk ook andere functies

  Bekijk alles

  Waarom werken bij Albert Heijn?

  • Je werkt wanneer het jou uitkomt
  • Je kan goed doorgroeien
  • Je verdient lekker
  • Je werkt in een leuk team
  • Je werkt lekker dicht bij huis

  Bijbaan vulploegmedewerker

  Vulploegmedewerker bij Albert Heijn

  Als vulploegmedewerker zorg je samen met je collega’s dat de winkel altijd perfect gevuld is. Je vult de schappen en koelingen en je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd en uitnodigend uitziet. Ook speel je een belangrijke rol in de service van de winkel. Je helpt klanten bij het vinden van producten en als iets niet voorhanden is dan bied je klanten een alternatief. Je doet dit samen in een team. Je helpt elkaar en zo is het iedere dag gezellig!