Over Albert Heijn Bun

Je vraagt je misschien af wat Albert Heijn en Bun met elkaar te maken hebben? We leggen het je hier graag uit!

Familiebedrijf

Bun is een familiebedrijf uit Almere welke haar geschiedenis kent in Amsterdam. In 1957 opende de heer Bun Senior een melkwinkel aan de Granaatstraat. In 1978 werd door er op uitnodiging van de gemeente door Bun één van de eerste supermarkten in Almere geopend. Hierdoor is Bun dus een echte pionier in de polder! Door de gedreven ondernemersgeest van de familie is het bedrijf uitgegroeid naar een onderneming met ruim 3500 medewerkers, 26 supermarkten en een ruime vastgoedportefeuille.

Pluspunten
  • Opgericht in 1957
  • Hoofdkantoor in Almere
  • Familiebedrijf
  • Grootste franchisenemer van AH

Bun en Albert Heijn

De exploitatie van supermarkten. Dat is waar Albert Heijn in beeld komt. Wij zijn namelijk franchisenemer van Albert Heijn. Dit houdt in dat Bun eigenaar is van de winkel, maar hierin wel het Albert Heijn concept uitdraagt. Als je bij één van onze Albert Heijn filialen komt werken werk je dus niet voor Albert Heijn, maar voor Bun. Dit betekent dat je wel gewoon uitbetaald wordt volgens de CAO Levensmiddelen, maar daarbij ook de voordelen zult ervaren van werken bij een familiebedrijf.

Onze medewerkers

Wij zijn van mening dat succes valt of staat met de mensen die in je organisatie werken. Wij zijn een familiebedrijf met enthousiaste en toegewijde medewerkers. Wij vinden het belangrijk om goede medewerkers aan te houden. Het is bij ons dan ook eerder regel dan uitzondering dat medewerkers een jubileum vieren, omdat ze soms al 12½, 25 of zelfs 40 jaar bij ons werken. Bun hecht veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Vaak kan je daarbij doorgroeien naar vulploegleider, teamleider, of zelfs meer dan dat. Daarnaast willen we al onze medewerkers een prettige werkomgeving bieden. We zorgen dat er gewerkt wordt in gezellige teams.

Onze winkels

Wij exploiteren meer dan 25 supermarkten door het hele land. Van Brabant tot aan Groningen en de Zuidas. We zetten iedere dag samen met het winkelpersoneel krachtige winkels neer waar klanten na het doen van de boodschappen, met een tevreden gevoel weer weggaan. We blijven uitbreiden, zodat iedereen in een fijne supermarkt boodschappen kan doen.

Overtuigd?

Hebben we je al kunnen overtuigen? Bekijk onze openstaande vacatures of plaats een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Wil je eerst meer weten over Bun? Kijk dan op de website van Bun.

Waarom werken bij Albert Heijn?

  • Je werkt wanneer het jou uitkomt
  • Je kan goed doorgroeien
  • Je verdient lekker
  • Je werkt in een leuk team
  • Je werkt lekker dicht bij huis