Albert Heijn vacatures Kampen

Vacatures Albert Heijn Kampen

Werken bij de leukste supermarkt, wie wil dat nou niet? Speciaal voor de actieve, vrolijke en sociale werktijgers bieden wij steeds weer leuke vacatures bij Albert Heijn in Kampen. Solliciteren is heel eenvoudig en je krijgt er gratis een heel leuk team bij. Vanaf de dag van je start word je keurig opgeleid en begeleid door ervaren medewerkers, zodat je zonder problemen zo snel mogelijk aan de slag kan. Als wat? Dat mag je zelf bepalen, want er zijn genoeg superleuke vacatures.

Dit ga je ervaren als medewerker bij ons

Solliciteren op vacatures van Albert Heijn in Kampen is voor iedereen mogelijk. De klant is koning, maar dat kan alleen nageleefd worden wanneer iedere medewerker zich op zijn gemak voelt. Wij willen dan ook dat jij vanaf het begin op een prettige manier kunt meebewegen in het beleid van Albert Heijn.

Onze teamleiders laten je zien hoe prettig klantcontact ontstaat, hoe jouw functie er tot in detail uitziet en op welke dingen je moet letten. Het gaat erom dat niet alleen onze klanten het prettig vinden om door jou geholpen te worden, maar ook dat jij je op je gemak voelt.

De leukste vacatures bij AH Kampen

De vacatures bij Albert Heijn in Kampen zijn erg divers en sluiten op allerlei wensen aan. Werk je graag met versproducten en ben je een echte serviceverlener? Of ben je meer op je plek achter de kassa? Het is allemaal mogelijk, als bijbaan, stage of carrière. Je kunt bij ons terecht voor onder meer de volgende leuke vacatures:

  • Vulploegmedewerker
  • Caissière
  • Medewerker broodafdeling
  • Kwaliteitsmedewerker
  • Verkoper van kaas & vlees
  • Medewerker broodafdeling

Ben jij onze perfecte kandidaat?

Iedere dag en iedere medewerker is anders. Als collega’s werken wij onderling nauw samen met elkaar en is communicatie een erg belangrijke factor. Ben jij sociaal, leergierig, productief, alert en kan je goed prioriteiten stellen? Verder zien we graag dat je klantgericht bent en dat je een goede service kunt verlenen. Werken bij Albert Heijn in Kampen is dan zeker voor jou weggelegd. Ons team is hecht en er is altijd tijd voor een praatje.

Dit krijg jij van Albert Heijn

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen en zich goed voelt binnen de organisatie. Op de werkvloer doen we er dan ook alles aan om het gezellig te houden en op informeel niveau elkaar bij te staan. Bij ons verdien je een goed salaris en krijg je de kans om op flexibele werktijden te werken. Bijvoorbeeld vroeg in de ochtend (voor de vroege vogels), nog net voor je naar school moet. Ideaal, want zo houd je na school, tijd over om te studeren.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

Ben jij klaar om aan de slag te gaan bij Albert Heijn? Solliciteer dan nu op een van de vacatures bij AH Kampen en ontvang zo snel mogelijk bericht van ons. Zit er nog geen spetterende vacature voor jou bij? Laat ons dan weten waar je naar op zoek bent door een job alert te installeren en wie weet nemen we al heel snel contact met je op.