Albert Heijn vacatures Lelystad

Albert Heijn Lelystad vacatures

Werk jij graag in een productieve omgeving met leuke collega’s en ben jij een echte doorzetter? Onze Albert Heijn in Lelystad heeft vacatures voor iedereen die hard wil werken in een prettige sfeer. Zit er een leuke vacature voor je bij? Solliciteer dan snel en wij reageren zo spoedig mogelijk op je motivatie. Wij zijn altijd op zoek naar klantgerichte medewerkers met een hart voor service.

Zo is het om te werken bij Albert Heijn Lelystad

Onze vacatures voor AH Lelystad zijn ideaal voor jou wanneer je in de directe omgeving van de stad woont. Zo kan je eenvoudig na je hoorcollege als bijbaan bij ons aan de slag óf je bent snel ter plaatse wanneer we je vragen om in te vallen. Het is dan ook een pré dat je redelijk flexibel ingesteld bent! Natuurlijk is er bij Albert Heijn genoeg tijd voor gezelligheid en daarbij zijn we altijd collegiaal. De klant is natuurlijk koning, maar als collega’s onder elkaar zorgen we altijd voor een fijne werksfeer.

Vacatures Albert Heijn Lelystad

Wij bieden je allerlei leuke vacatures die aansluiten op verschillende behoeftes, bijvoorbeeld als bijbaan, fulltime of parttime (carrière) medewerker bij Albert Heijn. Je kunt onder meer solliciteren voor:

  • Caissière
  • Vulploegmedewerker
  • Kwaliteitsmedewerker
  • Medewerker broodafdeling

Wat zoeken wij in jou?

Wil je werken bij Albert Heijn in Lelystad? Dan vragen wij in ieder geval van jou dat je een positieve en flexibele mindset hebt, te vertrouwen bent en goed met klanten overweg kunt. Verder zou het fijn zijn als je de volgende kwaliteiten in bezit hebt:

  • Je bent sociaal en wordt vrolijk van veel klantcontact
  • Je gaat problemen niet uit de weg en bent oplossingsgericht
  • Je vindt het leuk om bij te leren
  • Je kent je prioriteiten en stelt deze zorgvuldig

Wat kan je van ons verwachten?

De vacatures van Albert Heijn in Lelystad vullen we graag op met vrolijke, hardwerkende en gezellige nieuwe collega’s. Zodra je bij ons komt zorgen wij ervoor dat je altijd kunt blijven groeien in een dynamische leeromgeving. Wij hanteren een transparante communicatie op de werkvloer en werken met korte lijnen. Een prettige werksfeer is daarvan het resultaat. Je ontvangt een fijn salaris en hebt de mogelijkheid om mooie opleidingen te volgen. Nieuwsgierig geworden? Reageer dan snel op een van de vacatures bij Albert Heijn in Lelystad.

Direct solliciteren? Reageer vandaag nog!

Zie jij het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan vandaag nog op één van de Albert Heijn vacatures in Lelystad. Zit er momenteel nog niets voor je bij? Stel dan snel een job alert in en wij nemen contact op met jou wanneer er een functie vrijkomt die volledig past bij jou!