Albert Heijn vacatures Utrecht

Albert Heijn vacatures Utrecht

Geniet jij van veel klantencontact tijdens je werk? En ben jij graag de hele dag productief bezig? Wellicht is werken bij Albert Heijn Utrecht wel iets voor jou. Wij bieden jou geen standaard, simpele een saaie (bij)baan, maar prettige werkomstandigheden binnen een fijne, open werksfeer. Daarnaast geniet je van leuke pauzes met gezellige collega’s en veel flexibiliteit. Albert Heijn heeft vacatures open staan in Utrecht die wel eens goed kunnen aansluiten bij jouw profiel en persoonlijke wensen. Benieuwd wat wij voor jou hebben? Lees er hieronder meer over. 

Werken bij Albert Heijn Utrecht als bijbaan

De vacatures van Albert Heijn Utrecht zijn uitstekend geschikt voor jou wanneer je de voorkeur geeft aan het werken in de vroege ochtend- of late avonduren. Deze tijden geven je de mogelijkheid om een (bij)baan goed te combineren met je drukke studie, en daarnaast verdien je hier een leuk salaris bij. Kan, en wil, je in de vakanties meer werken? Dat kan! Dit plannen wij direct samen met jou in. Wij zijn hier zeer flexibel in en vinden het fijn als jij dat ook bent.

Voor iedereen een geschikte en leuke functie

Of je nu op zoek bent naar een fulltime-, parttime-, of bijbaan: werken bij Albert Heijn Utrecht is altijd leuk. Wij hebben een breed aanbod aan diverse functies waar jij op kunt solliciteren. Is de versafdeling jouw ding en ben je graag verantwoordelijk voor het overzien van vleeswaren, kaas en brood? Of vul jij liever nauwkeurig en in rap tempo alle lege vakken FIFO bij? Deze functies hebben wij beschikbaar. Zit je toch liever achter de kassa en maak je gezellig een praatje met (vaste) klanten? Wat jouw voorkeur ook mag zijn, er is altijd een passende functie helemaal voor jou weggelegd.

De diverse vacatures van Albert Heijn Utrecht zijn:

Wat zoeken wij in jou?

Wanneer je solliciteert op een vacature van Albert Heijn Utrecht, verwachten wij van jou dat je een echte teamspeler bent. Communiceren is voor jou geen probleem. Je kunt prettig samenwerken met collega’s en bent daarnaast bekend met het verlenen van service aan klanten. Het klantprofiel van Albert Heijn is zeer divers, wat betekent dat er veel verschillende vragen op je af kunnen komen. Wij verwachten niet dat je álle antwoorden op deze vragen hebt, maar wél dat je dit probleem op een klantgerichte en vriendelijke wijze kan oplossen. Wees niet bang om je teamleider of leidinggevende om hulp te vragen, zonder dat de klant hier enige moeilijkheden bij ondervindt. Een proactieve houding zorgt ervoor dat je representatief overkomt, en dat laat ons weten dat wij op jou kunnen vertrouwen als lid van het team.

Wat kun jij van ons verwachten?

Bij Albert Heijn Utrecht hanteren we een platte structuur. Dit betekent dat wij graag direct en snel met elkaar onderling communiceren en een evenwichtig team zijn, ondanks de functieverschillen. Onze medewerkers zijn zeer ambitieus en doelgericht ingesteld. Ons team bestaat uit mensen van uiteenlopende leeftijden, wat de werksfeer een extra dynamisch karakter geeft. Start je bij ons binnen een functie? Dan kan je rekenen op een fijn salaris, veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en bovendien een warm en gezellig team.

Solliciteer nu op Albert Heijn Utrecht vacatures!

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag reageren op een vacature? Solliciteer dan direct! Heb je de perfecte vacature voor jou nog niet gevonden? Of werk je liever in één van de andere filialen? Stuur dan een open sollicitatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op zodat je wellicht binnenkort al aan de slag kan bij Albert Heijn Utrecht!