Home Albert Heijn vacatures Utrecht

Albert Heijn vacatures Utrecht

Geniet jij van veel klantcontact tijdens je werk en ben je graag de hele dag productief bezig? Wellicht is werken bij Albert Heijn Utrecht dan wel iets voor jou. Wij bieden je geen standaard (bij)baan, maar een fijne, open werksfeer met prettige werkomstandigheden én gezellige pauzes. Albert Heijn heeft vacatures in Utrecht die wellicht goed aansluiten bij jouw profiel. Benieuwd wat wij voor je hebben? Lees er hier meer over.

Werken bij Albert Heijn Utrecht als bijbaan

De vacatures van AH Utrecht zijn perfect geschikt voor jou wanneer je liever in de vroege ochtend- of late avonduren werkt. Op deze manier kan je dit goed combineren met je studie en verdien je ook nog eens leuk bij. Kan en wil je in de vakanties meer werken? Dan plannen we dit gewoon samen met je in. Wij zijn erg flexibel en vinden het fijn als jij dat ook bent.

Voor iedereen een leuke functie

Of je nu op zoek bent naar een fulltime-, parttime- of bijbaan, werken bij Albert Heijn in Utrecht is altijd leuk. Daarnaast hebben we enorm veel diverse functies waarop je kunt solliciteren. Ben je graag in de weer met vleeswaren, kaas en brood? Of vul jij nauwkeurig en snel alle lege vakken FIFO bij? Dan is er altijd een passende functie te vinden voor jou.

De diverse vacatures van AH Utrecht zijn:

Wat zoeken wij in jou?

Solliciteer je op vacatures voor Albert Heijn Utrecht, dan verwachten wij van jou dat je prettig kunt samenwerken en bekend bent met service verlenen aan klanten. Albert Heijn kent een grote diversiteit aan klanten en er kunnen soms veel vragen op je afgevuurd worden. Wij verwachten niet dat je álle antwoorden hebt, maar wel dat je weet hoe je klantgericht moet zijn. Een proactieve houding zorgt er daarbij voor dat je representatief bent en dat wij op je kunnen vertrouwen.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Albert Heijn hanteren we een platte structuur, waarbij we veel onderling communiceren en graag een evenwichtig team zijn. Onze medewerkers zijn ambitieus en doelgericht. Bij ons werken mensen van alle leeftijden, waardoor de werksfeer een extra dynamisch karakter krijgt. Start je een baan bij ons? Dan kan je rekenen op een prettig salaris, veel ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden en bovendien een heel warm team.

Nu solliciteren op de Albert Heijn Utrecht vacatures?

Ben je geïnteresseerd en wil je reageren op een vacature? Doe dit dan snel via dit formulier. Zit de perfecte vacature er nog niet bij voor jou of werk je liever in één van de andere filialen? Probeer het dan eens met een open sollicitatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!