image description
Home Alle functies Kwaliteitsmedewerker

Kwaliteitsmedewerker

Als Kwaliteitsmedewerker zorg jij er samen met je collega’s voor dat het op alle afdelingen van de winkel schoon en veilig is. Niet alleen voor klanten, maar ook voor het personeel dat er werkt.

Kwaliteitsmedewerker bij Albert Heijn

Als Kwaliteitsmedewerker zorg jij er samen met je collega’s voor dat het op alle afdelingen van de winkel schoon en veilig is. Niet alleen voor klanten, maar ook voor het personeel dat er werkt.

Hygiëne heeft de hoogste prioriteit in onze supermarkt. Als kwaliteitsmedewerker ben jij hier verantwoordelijk voor. Jij zorgt ervoor dat alle regels en kwaliteitsvoorschriften worden nageleefd. Hiervoor controleer je de koelingen, je loopt alle processen rondom hygiëne na en je houdt de winkel en personeelsruimten schoon.

Vind jij kwaliteit en hygiëne ook zo belangrijk? En ben jij een echte aanpakker? Dan pas jij perfect bij ons. 

Voor jou, van ons

BUN is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443 of mail naar vacatures@bun.nl.

Selecteer hier waar jij Kwaliteitsmedewerker wilt worden

Staat jouw filiaal hier niet bij? Doe een open sollicitatie!

Waarom werken bij Albert Heijn?

  • Werken wanneer het jou uitkomt

  • Doorgroeien kan!

  • Je verdient lekker

  • Je werkt in een leuk team

  • Je werkt lekker dicht bij huis

Veelgestelde vragen

Welke vaardigheden heeft een kwaliteitsmedewerker?

Als kwaliteitsmedewerker heb je verschillende vaardigheden nodig. Je moet oog voor detail hebben, maar ook voor veiligheid en kwaliteit. Je kent de belangrijkste hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Daarnaast ben je in staat om winkelprocessen snel eigen te maken en collega’s hierover te instrueren.

Wat is een kwaliteitsmedewerker bij ah?

Een kwaliteitsmedewerker bij AH zorgt ervoor dat alle afdelingen veilig zijn, dat de winkel schoon is en dat hygiëneprotocollen zorgvuldig nageleefd worden.

Welke eigenschappen moet een kwaliteitsmedewerker hebben?

Een kwaliteitsmedewerker moet een echte aanpakker zijn, iemand die continu bezig kan- en wil zijn met het optimaliseren van kwaliteit, hygiëne en veiligheid binnen de supermarkt. Je moet ondernemend zijn en initiatief durven nemen. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt communiceren met collega’s.

Hoe word je kwaliteitsmedewerker?

Het is niet noodzakelijk om veel ervaring te hebben als kwaliteitsmedewerker, maar wel handig. Bij Albert Heijn word je hiervoor intern goed opgeleid en leer je alles over hygiëne- en kwaliteitsnormen en hoe je deze kunt meten. Zo kan jij binnen no-time belangrijke productafwijkingen opsporen en oplossen, eventueel met de leverancier.

Wat verdient een kwaliteitsmedewerker?

Het uurloon van een kwaliteitsmedewerker wordt bepaald door de CAO. Werk je 12 uur of minder, dan ontvang je een all-in uurloon. Vanaf 13 uur of meer wordt dit ook bepaald door de CAO, maar ontvang je bepaalde componenten, waaronder vakantiegeld en adv-uren, periodiek of jaarlijks.