image description
Home Alle functies Vulploegmedewerker

Vulploegmedewerker

Als vulploegmedewerker zorg je samen met je collega’s dat de winkel altijd perfect gevuld is. Je vult de schappen en koelingen en je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd en uitnodigend uitziet.

Vulploegmedewerker bij Albert Heijn

Als vulploegmedewerker zorg je samen met je collega’s dat de winkel altijd perfect gevuld is. Je vult de schappen en koelingen en je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd en uitnodigend uitziet. Ook speel je een belangrijke rol in de service van de winkel. Je helpt klanten bij het vinden van producten en als iets niet voorhanden is dan bied je klanten een alternatief. Je doet dit samen in een team. Je helpt elkaar en zo is het iedere dag gezellig.

Onze medewerkers maken het verschil door hun gastvrijheid, vakkundigheid en productiviteit. Je bent dus een echte aanpakker.

De werktijden van onze vulploeg zijn vaak in de vroege ochtenduren, in de late namiddag of in de avonduren. Deze tijden gelden zowel doordeweeks als in het weekend. In vakanties is er altijd de mogelijkheid om meer uren te werken.

Jouw eigenschappen

Steek jij graag je handen uit de mouwen, ben je minimaal 15 jaar en wil je werken in een gezellige omgeving? Dan pas jij perfect bij ons!

Van ons, voor jou

 • Flexibele werktijden, dus goed te combineren met studie;
 • Leuk team om in te werken;
 • Goed salaris;
 • Mogelijkheden om door te groeien naar leidinggevende functies.

BUN is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443 of mailen naar vacatures@bun.nl.

Selecteer hier waar jij vulploegmedewerker wilt worden

Staat jouw filiaal hier niet bij? Doe een open sollicitatie!

Waarom werken bij Albert Heijn?

 • Werken wanneer het jou uitkomt

 • Doorgroeien kan!

 • Je verdient lekker

 • Je werkt in een leuk team

 • Je werkt lekker dicht bij huis

Bijbaan vulploegmedewerker

Vulploegmedewerker bij Albert Heijn

Als vulploegmedewerker zorg je samen met je collega’s dat de winkel altijd perfect gevuld is. Je vult de schappen en koelingen en je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd en uitnodigend uitziet. Ook speel je een belangrijke rol in de service van de winkel. Je helpt klanten bij het vinden van producten en als iets niet voorhanden is dan bied je klanten een alternatief. Je doet dit samen in een team. Je helpt elkaar en zo is het iedere dag gezellig!

Onze medewerkers maken het verschil door hun gastvrijheid, vakkundigheid en productiviteit. Je bent dus een echte aanpakker en haalt veel voldoening uit het grondige en precieze werk bij onze mooie Albert Heijn supermarkten. Word jij de nieuwe vulploegmedewerker van ons team? Lees snel verder en ontdek of het jouw droombaan is.

Een dag in het leven van een vulploegmedewerker bij AH

Binnen deze bijbaan als vulploegmedewerker bij Albert Heijn draag jij samen met het team een grote verantwoordelijkheid. Jullie zorgen er namelijk samen voor dat de winkel er altijd op en top uitziet en dat klanten nooit misgrijpen. De winkel is altijd goed gevuld, netjes schoongemaakt en ook de huidige vakken worden mooi gespiegeld. Dit doe je altijd in tijdvakken met het team. Dit kan heel vroeg zijn, in de namiddag of juist in de avond na sluitingstijd. Je doet dit gezamenlijk met een groep andere vulploegmedewerkers, zodat het niet alleen gezellig is, maar je ook altijd een aanspreekpunt hebt om vragen te stellen.

Het gezicht van jouw Albert Heijn

Je bent meer dan alleen een vulploegmedewerker bij AH. Je staat namelijk altijd paraat voor de klant voor het beantwoorden van vragen of je helpt met het zoeken naar een specifiek product. Het is daarom enorm belangrijk dat je altijd klantvriendelijk en servicegericht bent. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en je bent daarmee automatisch het gezicht van de Albert Heijn. Het is van groot belang dat je klantgericht bent en dat je graag de mensen helpt met het vinden van de juiste producten.

Is jouw shift voorbij? Dan ga je samen met het team weer afronden. Wanneer jij de deur achter je dichtdoet is de winkel schoon, opgeruimd en bovenal prachtig vol voor alle klanten.

Bijbaan vulploegmedewerker: flexibele werktijden

De werktijden van onze vulploegmedewerkers zijn in de vroege ochtenduren, in de late namiddag of in de avonduren. Deze tijden gelden zowel doordeweeks als in het weekend. In vakanties is er altijd de mogelijkheid om meer uren te werken. Dat maakt dit de perfecte bijbaan. Ideaal om te combineren met school of ander werk en je bent altijd samen met klas- of leeftijdsgenoten. Je kunt al beginnen bij deze bijbaan vanaf 15 jaar, dus wacht niet langer en groei in jouw functie.

Doorgroeimogelijkheden als vulploegmedewerker

Bovenal zijn we enorm gericht op persoonlijke ontwikkeling. Wanneer jij namelijk kunt doorgroeien weet je precies hoe het werk van de ploegen onder jou eruitziet. Ben jij ambitieus, gedreven en wil je graag meer leren over het werk in de supermarkt? Dan is het mogelijk om door te groeien naar bijvoorbeeld teamleider. Je krijgt veel meer verantwoordelijkheid, dus je zal eerst ervaring moeten opdoen als vulploegmedewerker. Geef tijdig aan dat je graag wilt doorgroeien en we kijken samen met jou naar hoe we jouw pad kunnen uitstippelen. Uiteraard wordt dan ook het vulploegmedewerker salaris daarnaar aangepast. Het salaris hangt af van je ervaring en leeftijd, dit zal in het eerste gesprek meteen met je worden doorgenomen.

Jouw eigenschappen als vulploegmedewerker AH

We zijn op zoek naar nieuwe vulploegmedewerkers die graag willen starten met werken. Onze winkels moeten er mooi uit blijven zien, dus we zijn op zoek naar de gedreven vakkenvullers! Steek jij graag je handen uit de mouwen, ben je minimaal 15 jaar en wil je werken in een gezellige omgeving? Dan pas jij perfect bij ons en bij deze bijbaan!

Herken jij je in de volgende kenmerken?

 • Je bent klantgericht en staat de klant altijd vriendelijk te woord;
 • Je bent verantwoordelijk en komt altijd op tijd;
 • Je wilt graag werken met collega’s en houdt van gezelligheid;
 • Een flexibele bijbaan is voor jou belangrijk omdat je nog op school zit;
 • Je bent collegiaal en helpt waar mogelijk;
 • Je wilt meer leren over de supermarkt en bent een aanpakker.

Is dit iets waar jij je wel in kunt vinden, of waar je naartoe wilt groeien? Dan zou je zomaar eens een mooie aanwinst voor ons team kunnen zijn.

Dit kunnen we voor jou betekenen

Voor wat, hoort natuurlijk ook wat. Bij Albert Heijn staan we bekend om onze uitstekende voorwaarden en informele werksfeer. Dit trekken we graag nog wat breder voor je, want dit bieden wij jou allemaal:

 • Een flexibele bijbaan, met flexibele werktijden
 • Bonussen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Mooi salaris
 • Goede secundaire voorwaarden
 • Gezellig team

Solliciteren als AH vulploegmedewerker

BUN is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Zie jij jezelf al in onze winkel staan om te werken met vrienden of klasgenoten? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog voor de bijbaan vulploegmedewerker. We zijn altijd wel op zoek naar uitbreiding, dus ook al voldoe je wellicht nog niet aan alle punten, je maakt altijd kans om op gesprek te komen. Wil jij graag meer weten over de functie of meteen solliciteren? Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443 of mail naar vacatures@bun.nl.

Wie weet tot snel in onze mooie Albert Heijn vestigingen!

Veelgestelde vragen

Wat voor werk doet een vulploegmedewerker?

Als vulploegmedewerker zorg je voor goed gevulde schappen in de supermarkt, dit doe je door te spiegelen volgens het “FIFO” principe: first in, first out. Je vult schappen, koelingen en aanbiedingsbakken en zorgt ervoor dat de winkel er netjes, verzorgd en uitnodigend uitziet. Je bent hét aanspreekpunt voor klanten en helpt hen bij het vinden van de juiste producten.

Wat moet je kunnen als vulploegmedewerker?

Je moet als vulploegmedewerker van aanpakken houden en sociaal én klantgericht zijn. Je moet ook secuur, organiserend, snel en efficiënt kunnen werken. Sociaal en klantgericht zijn is belangrijk, want je helpt klanten als ze een product niet kunnen vinden of als ze vragen hebben over producten.

Vulploegmedewerker, hoe werkt het?

Als vulploegmedewerker krijg je voor iedere shift te horen welk gangpad er gevuld moet worden met welke producten en binnen hoeveel tijd. Vervolgens wordt in het magazijn een container aangewezen, deze neem je mee naar dit gangpad. Je neemt ook mee: een afvalwagen voor plastic en verpakkingsdozen, dolly en restantenfust. Nu start je met het FIFO vullen van producten.