Kassamedewerker

Kassamedewerker bij Albert Heijn, het gezicht van ons filiaal

Ben jij op zoek naar een leuke, gezellige baan? Dan is kassamedewerker bij Albert Heijn zijn echt iets voor jou. Een baan waarbij de tijd voorbijvliegt. De gehele dag zie je een scala aan mensen voorbijkomen, waarbij de een sneller een praatje maakt dan de ander. Jouw taak is om iedereen met een glimlach te begroeten en geheel volgens onze normen en waarden te helpen. Is het wat rustiger? Dan heb je al snel weer contact met de leuke collega’s. We werken samen als een team, dus we helpen elkaar waar we kunnen. Zo helpen de mensen op de werkvloer je wanneer je bij de kassa wat extra informatie nodig hebt over een product en kun jij wellicht even bijspringen bij de balie. Dit maakt dat je er nooit alleen voor staat. Groeien doen we samen. Word jij de volgende AH kassamedewerker?

Een echte AH kassamedewerker

Misschien vraag je je af of je wel geschikt bent voor deze baan. Waar een kassamedewerker bij Albert Heijn volgens ons aan moet voldoen is voornamelijk enthousiasme en klantvriendelijkheid. We willen ervoor zorgen dat de klant de winkel met een goed gevoel verlaat. Jij bent als kassamedewerker het laatste station in de winkel, dus aan jou de taak om van die laatste indruk een goede te maken.

Iedere klant is anders en daar ga jij je op aanpassen. Als een ware kameleon laat jij het afrekenen goed verlopen. Op den duur gaan mensen je herkennen en komen ze maar al te graag bij jou aan de kassa. Dus, hou jij van aanpakken en klantcontact? Kun jij zorgvuldig werken en heb je nu al zin om aan de slag te gaan? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten. Bekijk snel de kassamedewerker vacature en solliciteer!

Deze persoonlijke eigenschappen bezit jij als Albert Heijn kassamedewerker

Ben jij een proactief persoon die zich graag bezighoudt met mensen, producten en dienstverlening? Als Ah kassamedewerker is het namelijk belangrijk dat de klant zich thuis voelt bij jou aan de kassa. De klanten hebben al hun boodschappen gedaan en zien erop toe dat het afrekenen net zo vlekkeloos gaat. Klopt er iets niet? Dan verwachten wij van jou dat jij oplossingsgericht te werk gaat. Klopt er een aanbieding niet in de kassa of heeft een vaste klant een vraag? Dan weet jij precies wat je moet doen om te zorgen dat er snel een oplossing komt.

Verder bezit jij de volgende persoonlijke eigenschappen:

 • Je bent minimaal 16 jaar oud
 • Productief
 • Snelle werker, zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit
 • Meedenker, je denkt mee in nieuwe ideeën en denkt oplossingsgericht
 • Sociaal, iedereen kan goed met jou overweg
 • Oog voor detail, je kunt precies werken

Dit bieden wij jou als Ah kassamedewerker

 • Een leuk team om mee te werken
 • Flexibele werktijden
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden om door te groeien naar leidinggevende functies

Enthousiast geworden? Solliciteer hier op onze AH-kassamedewerker vacatures

Ben jij ook enthousiast geworden na het lezen van onze Albert Heijn kassamedewerker vacatures? Reageer dan zo snel mogelijk, want wij ontvangen jou graag als sociale toevoeging in ons team!

Wij zijn een snelgroeiende organisatie, waar dynamiek, een informele sfeer en een passende structuur dagelijks centraal staan. Wij werken nauw samen in een platte structuur, zodat we samen de beste omgeving voor onze klanten kunnen creëren en er zelf ook plezier aan overhouden.

Onze gedreven en ondernemende medewerkers krijgen altijd mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Natuurlijk tegen de beste marktconforme arbeidsvoorwaarden. Heb je interesse en wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar vacatures@bun.nl of bel naar 036-5354443.

Veelgestelde vragen

Waarom werken als kassamedewerker?

Het werk als kassamedewerker is erg afwisselend en dynamisch. Je hebt veel contact met allerlei verschillende klanten, krijgt veel verantwoordelijkheid over geld en je mag fungeren als het belangrijkste servicepunt van een supermarkt. Je bent de laatste glimlach die een klant ziet voor hij de winkel uitgaat.

Wat verdient een kassamedewerker?

In Nederland verdient een kassamedewerker gemiddeld een bedrag van €5 tot €9 per uur. Hoeveel dit exact is hangt onder meer af van de leeftijd en het type dienstverband.

Leeftijd                                                                           Brutosalaris per uur

18 jaar                                                                            €7,03

17 jaar                                                                            €6,41

16 jaar                                                                            €5,61

15 jaar                                                                            €4,87

Wat doet een kassamedewerker?

Een kassamedewerker is verantwoordelijk voor de laatste checkout, het scannen en afrekenen van producten, het afwegen van groente en fruit en een laatste service verlenen aan klanten. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle producten netjes blijven op de kassaband en de klant de winkel tevreden verlaat.

Wat moet een kassamedewerker kunnen?

Een kassamedewerker moet het volgende kunnen:

 • Producten afrekenen
 • Gepast geld teruggeven en geld wisselen
 • Oplossingsgerichte service verlenen aan klanten
 • Kortingsbonnen verrekenen
 • Producten scannen en afwegen (groente en fruit)
 • Productvragen beantwoorden en problemen oplossen
 • Communiceren met vulploegmedewerkers of vers medewerkers

Wat is een aankomend kassamedewerker?

Als aankomend kassamedewerker zorg je ervoor dat je kennis van diverse producten en productgroepen op orde is en de winkel er netjes uitziet, dat kapotte producten zijn opgeruimd en je nieuwe producten haalt voor klanten. Als het druk is dan roep je er een collega bij en tijdens je shift houd je de kassa schoon.

Wat is voor een kassamedewerker het minimumloon?

Het minimumloon voor een kassamedewerker is voor iedere leeftijd anders. Het gemiddelde bruto uurloon is €8,76 inclusief vakantiegeld.

Kassamedewerker leeftijd?

In Nederland mag je als kassamedewerker aan de slag vanaf 16 jaar. Dit is de minimumleeftijd.