Vulploegmedewerker

Een echte doorpakker als vulploegmedewerker bij AH

Als vulploegmedewerker bij de AH zorg je ervoor dat iedere dag de winkel perfect gevuld is. In samenwerking met een team van vulploegmedewerkers zorgen jullie ervoor dat de schappen en koelingen er verzorgd en uitnodigend uitzien voor de klanten. Als team helpen jullie elkaar en helpen jullie de klanten met hun zoektocht naar een product.

Als vulploegmedewerker is jouw rol in de winkel duidelijk. We verwachten dat je gastvrij, vakkundig en productief aan het werk gaat. Als vulploegmedewerker moet je beschikken over een goed doorzettingsvermogen en bereid zijn om je armen uit je mouwen te steken. De werktijden van onze vulploegteam zijn in de vroege ochtenden, late namiddag en de avonduren. Heb je vakantie en zou je meerdere uren willen werken? Dat kunnen we uiteraard altijd bespreken.

Vulploegmedewerker vacature bij jou in de buurt

Ben jij op zoek naar een baan als vulploegmedewerker bij jou in de buurt? Onderaan de vacature kan je selecteren voor welk filiaal je wilt solliciteren. Een baan als vulploegmedewerker is goed te combineren met jouw studie, omdat de werkuren zelf in te delen zijn. Kom werken in een leuk team met een goed salaris! Hiernaast bieden wij ook mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Dit maakt het voor jou mogelijk om later door te groeien binnen de organisatie.

Solliciteer voor de functie van vulploegmedewerker!

Onze organisatie kenmerkt zich door de platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Start een carrière bij Albert Heijn en je bent verzekerd van een leuke baan, persoonlijke groei en meerdere kansen in de toekomst. Ga snel naar de vulploegmedewerker vacature, vul je gegevens in en wie weet tot snel. Stroop je mouwen maar vast op!

Als je nog ergens vragen over hebt, dan raden wij het je aan om contact op te nemen met ons. Je kan ons mailen naar info@bun.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 036 535 44 43.