Werk bij AH

Werk bij AH, betekent altijd werken met een glimlach

Valt het je nooit op dat het personeel van Albert Heijn altijd vrolijk is? Hoe kan het ook anders met zulke leuke collega’s bij het leukste bedrijf van Nederland. We doen er alles aan om onze werknemers het naar hun zin te maken. We zorgen voor een goede werksfeer, een goed salaris, flexibele werktijden en doorgroeimogelijkheden. Dit maakt werken bij AH een zeer aangename ervaring. Werken moet geen straf zijn en omdat je er veel tijd door brengt moet het wel leuk blijven. Of het je bijbaan is of je parttimebaan is, we streven ernaar onze werknemers met een glimlach te ontvangen en naar huis te zien gaan.

Waaruit bestaat het werk bij AH?

Wij hebben vaak meerdere functies voor ieder filiaal open staan en voor iedereen is er een geschikte baan te vinden, ongeacht de leeftijd. Je kunt solliciteren op iedere gewenste AH vacature of door te solliciteren op een open sollicitatie. Dit is handig op het moment dat je geen geschikte vacature kunt vinden, maar toch wel aan de slag wilt gaan bij AH. Solliciteren is namelijk de eerste stap naar een nieuwe baan. Je kunt solliciteren voor diverse functies, zoals vulploegmedewerker, verkoopmedewerker, caissière, kwaliteitsmedewerker, teamleider of zelfs manager. Voldoe je nu nog niet aan de eisen voor een leidinggevende functie? Geen probleem, iedereen krijgt een eerlijke kans om zich op te werken tot de baan waar hij of zij van droomt. Bovendien bieden wij iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse opleidingen. Onze communicatielijnen zijn kort en we staan altijd voor je klaar op het moment dat je vragen hebt of ergens tegen aanloopt.

Neem nu contact op!

Ben jij de topper waarnaar wij op zoek zijn? Solliciteer dan nu snel op een van onze vacatures!
Mocht je nog vragen hebben over het solliciteren bij werkah.nl, dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken door te bellen naar 036 535 44 43 of door te mailen naar info@bun.nl.