Werken bij AH

Een AH bijbaan: perfect te combineren

Een bijbaantje hebben kan enorm veel voordelen. Een van de grootste voordelen is uiteraard dat je een centje extra kan verdienen. Een bijbaan bij AH heeft echter meer te bieden dan alleen maar de betaling. Werken bij AH betekent namelijk dat je zelf kunt inplannen wanneer je wilt werken, samenwerken met leuke collega’s en bovendien ook doorgroeimogelijkheden. Doordat het mogelijk is om zelf in te plannen wanneer je werkt, is een bijbaan bij AH goed te combineren met bijvoorbeeld je studie. Doordat er ook doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn, kan je een ware carrière bij Albert Heijn opbouwen! Wij hanteren korte communicatielijnen, waardoor het altijd mogelijk is om in gesprek te gaan. Begin dus nu je carrière met een bijbaan bij de AH door eenvoudig te solliciteren op een van de verschillende vacatures!

Waarom een bijbaan bij AH?

Wij vinden dat iedere werknemer het gevoel moet hebben dat zij belangrijk zijn en zichzelf kunnen ontplooien. Je bouwt namelijk veel ervaring en kennis op met het werken bij AH. Dit komt uiteraard ten goede van de ontwikkeling van onze eigen medewerkers. Zo leer je bijvoorbeeld veel op het gebied van communicatie doordat je veel in gesprek bent met bezoekers en collega’s. Dit is zeker een vaardigheid die later in je carrière van pas gaat komen. Samen met een leuk team van toffe collega’s zorgen jullie ervoor dat de winkel perfect gevuld is.

Werken bij AH, waar te beginnen?

Solliciteren bij Albert Heijn is eenvoudig, werken bij ah nog eenvoudiger. Maak jouw CV up-to-date, schrijf een motivatiebrief en upload deze op onze website. Bij iedere vacature vind je de button “Solliciteer direct”. Zodra je hierop klikt wijst de rest voor zich. We doen uiteraard ons best om zo snel mogelijk te reageren op jouw sollicitatie. We zien jouw motivatie graag tegemoet! Mocht je echter nog vragen hebben, dan kan je eenvoudig contact met ons opnemen door te mailen naar info@bun.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 036 535 44 43.