Werken bij Albert Heijn

Werken bij Albert Heijn, het begin van een mooie carrière

Werken bij Albert Heijn betekent een mooie start van je carrière. De vaardigheden en ervaringen tijdens het werk neem je de rest van je carrière mee. Daarbij zijn de doorgroeimogelijkheden bij Albert Heijn behoorlijk en krijg je veel kansen je verder te ontwikkelen. Werken in een Albert Heijn filiaal bij jou in de buurt is daarnaast enorm gevarieerd, geen dag is hetzelfde. Het veelzijdige team waar je in komt te werken verwelkomt je graag als collega. We vertellen je graag meer over werken bij Albert Heijn.

Werken bij Albert Heijn betekent een goed salaris

Werken in een Albert Heijn filiaal betekent de voordelen van een familiebedrijf ervaren. Doordat je eigenlijk voor BUN werkt, word je uitbetaald volgens de CAO Levensmiddelen. Daarbij is het mogelijk om zelf te bepalen wanneer je werkt. In combinatie met de goede arbeidsvoorwaarden, inclusief bijpassend salaris, bepaal je uiteindelijk zelf wat je verdient. Wil je meer werken wanneer je bijvoorbeeld vakantie hebt? Dan is er altijd de mogelijkheid om meer uren te werken.

Daarnaast moedigen we bij BUN al onze medewerkers aan om zichzelf te ontwikkelen. Liever een stapje hogerop? Werken bij Albert Heijn betekent dat je net als al onze medewerkers een gelijke, eerlijke kans hebt om een mooie promotie te maken. Natuurlijk met bijpassend salaris. Met de juiste instelling en motivatie kan iedereen zich bij ons opwerken tot een leidinggevende functie. Dit bereiken we door niet enkel te faciliteren in begeleiding, maar we moedigen je ook een om deel te nemen aan verschillende opleidingen.

Werken bij Albert Heijn? Solliciteer direct

Wil jij werken bij Albert Heijn? Solliciteren gaat snel en eenvoudig. Kies binnen ons vacatureaanbod waar je wil werken en wat je wil doen en de beschikbare vacatures komen naar voren. Solliciteer direct voor de vacature die bij je past.

Heb je nog vragen over één van onze vacatures? Neem eenvoudig contact op via info@bun.nl of bel ons op 036 – 535 4443.