AH bijbaan

De AH bijbaan die je perfect kunt combineren

Er komt een dag dat je misschien toch maar op zoek moet gaan naar een bijbaan om bij te kunnen verdienen. Met een AH bijbaan ervaar je nog veel meer voordelen dan alleen de vergoeding. Niet alleen verdien je lekker bij, je kunt werken wanneer het jou uitkomt. Prima te combineren met jouw studie dus. Daarbij is het totaal niet vervelend om te werken met een leuk team om je heen. Bevalt jouw AH bijbaan zo goed dat je wilt doorgroeien? Met de juiste inzet is dit allemaal mogelijk bij Albert Heijn. Door de korte communicatielijnen valt er over alles te praten. Ook voor de vroege vogels onder ons is er een perfecte functie te vervullen. Een AH bijbaan is het begin van jouw carrière.

Waarom een bijbaan bij AH?

Niet alleen hebben we de beste marktconforme arbeidsvoorwaarden, je kunt bij Albert Heijn ook nog eens doorgroeien. Wij vinden het belangrijk dat iedere werknemer het gevoel heeft zichzelf te kunnen ontplooien. Zo heb je steeds weer de uitdaging om verder te komen. Niet alleen in jouw functie, maar ook in jouw eigen ontwikkeling. Je kunt uiteindelijk veel hebben aan een bijbaan bij AH. Door de belangrijke rol in de service van de winkel leer je bijvoorbeeld op een correcte manier te communiceren met mensen en klachten te verhelpen. Een vaardigheid die altijd van pas zal komen. Je zorgt samen met je team voor een perfect gevulde winkel. Een stukje verantwoordelijkheid dat je bij iedere baan zal moeten dragen.

Werken bij AH, waar te beginnen?

Solliciteren bij Albert Heijn is eenvoudig, werken bij AH nog eenvoudiger. Maak jouw CV up-to-date, schrijf een motivatiebrief en upload deze op onze website. Bij iedere vacature vind je de button “Solliciteer direct”. Zodra je hierop klikt wijst de rest voor zich. We doen uiteraard ons best om jou zo snel mogelijk te beantwoorden. Bekijk snel de vacatures voor meer informatie over de inhoud van de functies. We zien jouw motivatie graag tegemoet!