Albert Heijn online solliciteren

Bij Albert Heijn online solliciteren

Een baan of bijbaan bij de Albert Heijn? Met een enkele klik kan je nu eenvoudig online solliciteren bij de Albert Heijn bij jou in de buurt. Via werkah.nl is online solliciteren makkelijker dan ooit.  Als grootste franchisenemer van Albert Heijn bieden we je een uitdagende en goedbetaalde functie in één van onze gezellige teams. Elk team bestaat uit diverse functies, waardoor er altijd eentje tussen zit die aansluit bij jouw wensen. Wij raden online solliciteren bij Ah dus van harte aan!

Via ons vacatureaanbod is het daarnaast hartstikke eenvoudig om snel online te solliciteren bij de Albert Heijn waar jij aan de slag wilt.

Online solliciteren bij Albert Heijn als eerste stap in je carrière

Online solliciteren bij de Albert Heijn bij jou in de buurt staat gelijk aan een mooie stap in je carrière. Als je bij ons in het team komt zal je worden gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen om een stap hoger te maken. Hiervoor bieden we niet alleen persoonlijke begeleiding, maar krijg je ook de kans om verschillende externe opleidingen te volgen. Precies wat aansluit bij jouw ambities.

Iedereen die een eerste stap op de Albert Heijn ladder zet krijgt de kans om zich op te werken tot de functie die hij of zij ambieert. Of dit nou een leidinggevende functie is, zoals teamleider, of een rol als kwaliteitsmedewerker, een online sollicitatieformulier van AH invullen betekent de eerste stap in je verdere ontwikkeling. Binnen een team van jonge, ambitieuze medewerkers krijg je namelijk de kans om jezelf te ontplooien. Natuurlijk betekent een stap hogerop ook een hoger salaris. Genoeg redenen om bij Albert Heijn te komen werken toch? Solliciteer online bij jouw Albert Heijn.

Online solliciteren bij Albert Heijn was nog nooit zo makkelijk

Online solliciteren bij een Albert Heijn filiaal van BUN is zo gedaan. Binnen een paar klikken heb je jouw sollicitatie al verstuurd. Het enige waar jij voor moet zorgen is een up-to-date CV en een pakkende motivatie. Bekijk nu al onze vacatures en solliciteer direct op degene die je het meest aanspreekt.

Op welke functie ga jij online solliciteren bij Ah?

Bij de Albert Heijn kun je op allerlei leuke functies solliciteren en wij ontvangen jou graag. Vanaf 15 jaar kun je bijvoorbeeld al aan de slag als vakkenvuller. Werk je nauwkeurig en pik je snel dingen op? Dan zoeken wij jou. Werken als vakkenvuller is erg leuk, want je komt veel in contact met klanten en je leert allerlei nieuwe producten kennen. Daarnaast zijn je collega’s op de werkvloer altijd prettig om mee samen te werken!

Wat dacht je daarnaast van werken als caissière? Je bent hier de laatste stop om het klantcontact op een positieve en leuke manier te laten verlopen. Dankzij jouw glimlach, sociale vaardigheden en productkennis blijven klanten graag bij je aan de kassa komen. Wil je hiervoor online solliciteren bij Ah? Grijp dan snel je kans!

Tot slot kun je natuurlijk absoluut terecht op een van de smaakvolle broodafdelingen bij Albert Heijn, de slagerij óf de groenteafdeling. Heb je bepaalde voorkeuren voor deze functies? Deel ze dan met ons door jouw motivatie te sturen middels een online sollicitatieformulier van Ah. Dit is zo gebeurd, dus misschien zien we jou binnen no-time in een van onze uniformen!

Dit verwachten wij van jou

Voor iedere functie bij Albert Heijn gelden er natuurlijk andere kwaliteiten, functie eisen en competenties. Toch zijn er een aantal belangrijke persoonlijke eigenschappen die wij als voorwaarde vragen om bij ons te mogen werken:

  • Je moet minimaal 15 jaar zijn om te kunnen solliciteren bij de Albert Heijn
  • Je bent oplossingsgericht
  • Je hebt oog voor detail, je ziet dingen
  • Je bent klantgericht
  • Je bent sociaal
  • Talent voor organisatie (bij vacatures voor leidinggevende)

Kom jij bij ons werken? Vul nu ons online sollicitatieformulier van Ah in!

Heb je nog vragen over het online solliciteren bij Albert Heijn? Neem eenvoudig contact met ons op door te mailen naar info@bun.nl of bel ons op 036 – 535 4443.