Ontdek de doorgroeimogelijkheden na jouw supermarkt traineeship

Van shiftleider tot supermarktmanager: jouw groeipad in beeld

Deze toffe doorgroeimogelijkheden heb jij na het voltooien van je traineeship in de supermarktsector!

Klaar voor een unieke carrière waar de dynamiek je om de oren vliegt, waar jij kan doorgroeien en het nooit zal voelen als een saaie 9 tot 5 baan? Denk dan eens na over een traineeship in de supermarktsector. Waarom? Jij zal versteld staan van de groei die jij kan doormaken binnen één filiaal of een keten. De supermarkt staat bol van kansen voor persoonlijke- en professionele groei en uitdagende functies. Daarom zetten we ze hier graag voor je op een rij.

Manager operatie: wordt de verantwoordelijke spil in het web

Ben je geïnteresseerd in data? Neem je graag verantwoordelijkheid? En kan jij meerdere ballen tegelijkertijd hooghouden, zelfs in noodsituaties? Dan zou je zomaar eens de ideale kandidaat kunnen zijn voor de positie van manager operatie. Voor ons is een manager operatie onmisbaar. Jij houdt namelijk alle touwtjes in handen en zorgt ervoor dat iedere medewerker zijn of haar taak perfect uitvoert, dat klanten tevreden zijn én dat alle producten op de juiste plaats en in de juiste temperatuur klaarliggen voor onze klanten.

Manager vers & service: het verschil maken tussen goed en geweldig

Maak jij graag behoorlijk wat meters op een dag? Zit er een verscholen coach in jou? Ben je goed met mensen? En draai jij je hand niet om voor een smaakvolle, hygiënische en gezonde werkplek? Dan is de functie van manager vers & service misschien wel de plek voor jou zodra je traineeship is afgerond. Start je een traineeship in de supermarktbranche dan leer je alle versafdelingen kennen en maak je kennis met het verlenen van talloze services aan onze klanten. De combinatie hiervan, inclusief een stuk leiderschap en coaching, omvat de doorgroeimogelijkheid naar de manager vers en service. Aan jou de taak om ‘goed’ te onderscheiden van ‘geweldig’.

Shiftleider operatie: coaching your way to success

Weet jij snel problemen om te zetten in oplossingen? Zie jij kansen sneller dan het licht? Ben jij bereid om je team positief te instrueren, op weg naar perfectie? Dan is de doorgroeimogelijkheid naar shiftleider operatie je misschien wel op het lijf geschreven. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, want jij stuurt vulploegmedewerkers aan, coacht je collega’s, ondersteunt afdelingen als ze handen tekortkomen en weet exact hoe jij het beste resultaat bereikt. Jij leidt een shift waar iedereen elkaar blindelings vertrouwt en zonder moeite graag de handen uit de mouwen steekt.

Shiftleider service: jij tovert een glimlach op ieders gezicht

Bestaat de perfecte supermarkt ervaring? Wij geloven erin. Tijdens jouw traineeship in de supermarktsector zal je dit volop ontdekken. En tegelijkertijd ontdek je hoezeer een shiftleider service van belang is in onze supermarkten. Vriendelijkheid, geduld en aandacht: het hoort allemaal bij het verlenen van een optimale service aan onze klanten. Elke klant die binnenkomt verlaat deze met een glimlach dankzij jou én je collega’s.

Supermarktmanager: begin klein droom groot

Heb jij er altijd al van gedroomd om het gezicht te worden van één van de beste supermarkten van Nederland? Jouw kans ligt nu voor het oprapen. Start je een traineeship in de supermarktsector, dan is dit je ultieme doorgroeikans. Jij gaat als supermarktmanager zorgen voor je eigen winkel met soms wel meer dan 100 medewerkers, duizenden klanten en duizenden fantastische producten waar je zelf achterstaat. Als supermarktmanager moet je hard werken, mensen aansturen- en enthousiasmeren en vooral oog hebben voor (nieuw) talent. Bovendien bloei jij helemaal op wanneer je mag leidinggeven aan een supertof team!

Ook doorgroeien in de leukste functie na je traineeship in de supermarktsector? Solliciteer nu!

Staat er een functie bij waar jij heel blij van wordt? Verdiep je dan eens in ons traineeship, zodat je erachter komt welke functie het best past bij jou en je kwaliteiten. Wij helpen je graag op weg naar je droombaan! Meer weten? Stuur gerust een mail naar vacatures@bun.nl.

Inhoud

Lees ook onze andere blogs

 • Carriere boosten

  De voordelen van jouw carriere boosten in de supermarktsector.

  Lees meer
 • Succesvolle loopbaan

  Ontdek hoe het werken in een supermarkt kan leiden tot een succesvolle loopbaan in de toekomst!

  Lees meer
 • De voordelen van werken in een supermarkt

  Ontdek de 5 voordelen van werken in een supermarkt ten opzichte van andere sectoren.

  Lees meer