Traineeship supermarktbranch

De supermarktbranche is de meest dynamische én gezellige plek om een traineeship te volgen.

Een traineeship in de supermarktbranche? Dit is waarom je er één zou moeten overwegen!

Test

Wil jij de baas zijn over je eigen afdeling in een uitdagende werkomgeving?

Wil je weten hoe alle processen binnen een supermarkt in elkaar steken en ben je stiekem ook wel benieuwd naar hoe andere managers te werk gaan? Dan is ons traineeship iets voor jou! Tijdens dit eenjarige traject leer je alle ins en outs van het Retail vak, zodat jij je collega’s optimaal aan kan sturen en samen met je team de winkel om kan toveren tot een waar paradijs voor de klant.

Dus allereerst: wat is een traineeship? 

Een traineeship is eigenlijk een vliegende start van je carrière in de retail. Het betreft een programma op maat die je kan zien als de perfecte combinatie van een kwalitatieve stage en een volledige baan. En daarbovenop krijg je ook nog eens een geweldig leerproces in je schoot geworpen. Het biedt jou namelijk alle mogelijkheden om te groeien in je kwaliteiten en je krijgt de kans om nieuwe kwaliteiten te ontplooien. Klinkt goed toch?

Hoe is een traineeship opgebouwd?

We bieden talloze traineeships aan, waardoor de structuur altijd wel iets wisselt. Je mag in ieder geval rekening houden met de volgende opbouw:
 1. Introductie met de supermarktbranche: Je leert het bedrijf en je collega’s kennen, snuift wat bedrijfscultuur op en leert meer over de rol die je krijgt binnen de supermarkt.
 2. Kennismaken met alle afdelingen: Je zal op diverse afdelingen mee gaan draaien om te ervaren wat er allemaal bij komt kijken en ontdekt welke rol je collega’s op die afdelingen vervullen.
 3. Trainingen en begeleiding: Je gaat werken aan je vaardigheden en volgt workshops en trainingen om je kwaliteiten nog beter te ontwikkelen en deze te laten matchen met de diverse taken binnen de supermarkt.
 4. Werken aan verschillende projecten: Je gaat aan de hand van reeds opgedane kennis werken aan specifieke projecten binnen de supermarkt. Veelal zijn dit projecten om de supermarkt verder te optimaliseren voor de klant of je werkt aan optimalisaties op bijvoorbeeld het gebied van hygiëne en veiligheid.
 5. Evaluatiemoment: Regelmatig zal er een gesprek plaatsvinden waarop jouw kwaliteiten besproken worden en aan welke zaken we nog met je zullen werken. Dit is bedoeld om jouw groei te bevorderen!
 6. Doorgroeimogelijkheden, natuurlijk: Een traineeship stoomt jou klaar voor het echte werk. Jij kan na het succesvol afronden rondkijken naar de functies die het best bij jou passen.

En waarom zou je kiezen voor een traineeship?

De ‘what’s in it for me’ is natuurlijk een belangrijke factor voor je en dat begrijpen wij maar al te goed. We benadrukken dan ook graag dat een traineeship helemaal ontworpen is voor jou. Alle kneepjes van het vak worden je stap voor stap aangeleerd, terwijl jij werkt in een prettige omgeving die tegelijkertijd zeer dynamisch is. Jij kiest voor een traineeship, omdat je niet alleen betaald krijgt voor super leuk werk; je volgt tegelijkertijd een studie die perfect matcht met je baan én de algehele supermarktbranche. En je salaris? Die matcht natuurlijk ook met jouw werkzaamheden!

En waarom dan de supermarktbranche?

De supermarktbranche is de meest dynamische én gezellige plek om een traineeship te volgen. Zeker wanneer je een doorbijter bent en wil werken binnen een branche die altijd in beweging is. Geen kantoorbaan waarbij je elkaar alleen even spreekt bij de koffieautomaat, maar een dynamische omgeving waar iedereen hart heeft voor de zaak en zich hard maakt voor het plezier van klanten én collega’s. Bij ons heb je de mogelijkheid om baas van je eigen afdeling te worden. Om tot in detail te ontdekken hoe de meest complexe processen werken en waar jouw kwaliteiten liggen. Hier krijg je tijdens een traineeship ruim de tijd voor. Naast dat je alle ins & outs van de branche ontdekt, maak je ook een deep dive in de verschillende rollen die je collega’s vervullen in de supermarkt. Zo groei je optimaal en maak je elke belangrijke bewegende rol mee binnen de supermarkt.

Doorgroeien, dát ga jij doen!

Een traineeship is naast een bijzonder handige manier om alles te weten te komen en te leren over de supermarktbranche ook nog eens een belangrijk opstapje om door te groeien. Na een succesvol afgeronde traineeship staat jou een fantastische baan te wachten die perfect past bij jouw capaciteiten en kwaliteiten. Twee punten waar je overigens altijd aan blijft werken binnen de supermarkt, want de branche is nou eenmaal erg dynamisch. Daardoor blijf je je altijd ontplooien. Een traineeship geeft jou de kans om te bewijzen dat jij het in je hebt om toegewijd te zijn en snel op te klimmen naar de functie die het best bij jou past.

Hoelang duurt een traineeship?

Binnen onze branche heb je talloze mogelijkheden om traineeships te volgen. De meeste traineeships duren ongeveer 3 jaar. Je krijgt dus zeeën van tijd om jezelf te ontwikkelen, nieuwe skills te ontwikkelen en vriendschappen voor het leven te maken met collega’s die dezelfde passie hebben als jij.

Je carrière naar een hoger level tillen? Vraag gerust meer informatie op over onze traineeships!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière en ben jij nieuwsgierig welke mooie dingen een traineeship in de supermarktbranche je gaat brengen? Wij informeren je graag over je mogelijkheden. Vraag vandaag nog informatie op en wie weet vervul jij de rol van supermarkt trainee wel!

Inhoud

Lees ook onze andere blogs

 • Succesvolle loopbaan

  Ontdek hoe het werken in een supermarkt kan leiden tot een succesvolle loopbaan in de toekomst!

  Lees meer
 • De voordelen van werken in een supermarkt

  Ontdek de 5 voordelen van werken in een supermarkt ten opzichte van andere sectoren.

  Lees meer
 • Diverse functies verkennen in supermarkt

  Wil jij de volgende stap zetten in je carrière en zit het in je om een heel team aan te sturen en te motiveren?

  Lees meer