Succesvolle loopbaan

Ontdek hoe het werken in een supermarkt kan leiden tot een succesvolle loopbaan in de toekomst!

Hoe werken in de supermarkt kan leiden tot een succesvolle loopbaan

Achter de alledaagse gangpaden, goedgevulde schappen en vrolijke klanten ligt een drijvende kracht: de supermarktmedewerkers. Van vulploegmedewerker tot de manager operatie en van de servicemedewerker kassa tot de supermarktmanager; iedereen levert op zijn of haar manier met enorme passie een bepaalde inspanning. En de korte-lijn-communicatie zorgt voor een prettige saamhorigheid onderling. In welke functie je ook begint, je ontdekt een schat aan vaardigheden die kunnen leiden tot een succesvolle loopbaan in de supermarkt.

Jong begonnen is jong geslaagd

Werken in de supermarkt kan eigenlijk al vanaf je 15e, namelijk als vulploegmedewerker of als versmedewerker. Hier start je reis in de supermarkt. Je ontpopt je tot gangpadenspecialist of ontdekt de fijne kneepjes van de versafdeling. Vervolgens begin je tegelijkertijd alle afdelingen te verkennen. Je ontdekt op welke afdeling je hart ligt en ondertussen maak je allerlei nieuwe vrienden in de wandelgangen. Ben je geïnteresseerd geraakt in een specifieke afdeling? Dan is het natuurlijk geen probleem om hier ook eens mee te draaien en daar je capaciteiten te ontdekken.

Doorpakken is doorgroeien

Of je nu het liefst bezig bent met vakken vullen of juist graag achter de kassa een praatje maakt met onze gezellige klanten; wanneer je een doorpakker bent, kan je eenvoudig doorgroeien. Die kansen zijn er namelijk volop in de supermarkt. Iedere functie biedt kansen en mogelijkheden om jezelf te ontpoppen tot een nog betere medewerker én collega. Zo kan je uiteindelijk hoofd-caissière worden, teamleider of manager vers & kwaliteit. Waar je hart ook ligt, groei ligt altijd in het verschiet.

Ontdekken, ervaren en ontplooien

Groeien kan overal, want zo breed zijn de functies aangelegd in de supermarkt. Kies je voor een baan als vulploegmedewerker, maar heb je interesse in het werk als caissière? Dan maak je die stap gewoon zonder gedoe. Start je als student op de versafdeling en heb je ambitie om te groeien naar manager vers? Dan krijg je die kans om je hierin te ontplooien. Er zijn geen grenzen, want jij kiest het beste (gang)pad naar jouw loopbaan. Wij faciliteren enkel de mogelijkheden.

Klim aan boord van ons trainees(c)hip

Zit sprongen maken in je genen en pak je het liefst de speedboot naar je droombaan? Dan is een trainees(c)hip je op het lijf geschreven. Als je de ambitie hebt om manager te worden, is dit namelijk de makkelijkste weg. Tijdens een traineeship werk- en leer je op diverse afdelingen en ontdek je hoe verschillende functies in elkaar steken. Zo kom je meer te weten over plekken waar je jezelf misschien nooit had zien werken en ontwikkel je mooie nieuwe kwaliteiten. Een traineeship biedt uitkomst voor diegene (misschien jij wel) die het in zich heeft om mensen te motiveren, analytisch te denken en oplossingen daadkrachtig uit te voeren. Een traineeship is de perfecte springplank naar een succesvolle loopbaan in de supermarkt, want zodra jij deze hebt afgerond, ben je op de hoogte van álle facetten in de branche. Een betere start kan je niet maken!

Winkelmanagement in het vizier

Een rasechte manager is iemand die creatief is, ruimdenkend en oplossingsgericht. Iemand die oog heeft voor collega, klant en winkel. Een doorzetter, aanpakker en een verbinder. Heb jij ambities om verder te groeien en wil jij echt van betekenis zijn? Dan is een rol als manager in de supermarkt, en misschien wel de rol als supermarktmanager, écht iets voor jou. Wil je eerst ervaring opdoen? Kies dan voor een traineeship of start op een specifieke afdeling om ervaring op te doen. Waar je ambities ook liggen, wij faciliteren graag de mogelijkheden. Onze mensen maken de supermarkt!

Het succesverhaal ontvouwt tot een glansrijke loopbaan in de supermarkt! Meer weten?

Aan het einde van de rit kijk jij terug op een geslaagde poging. Waar je ooit begon als enthousiaste vulploegmedewerker, versmedewerker of misschien wel caissière, ben je nu een spil in het web als manager van een afdeling of misschien wel van de supermarkt. Klinkt goed toch? Misschien heeft het traineeship je wel geïnspireerd om je baan als manager voort te zetten? Ben je nou geïnteresseerd in een succesvolle loopbaan in de supermarkt en wil je hier meer over weten? Schakel dan direct met onze enthousiaste medewerkers. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden! Bekijk onze vacatures. Stel je vragen via (036) 741 00 22

Inhoud

Lees ook onze andere blogs

 • Ontwikkeling van zelfvertrouwen en leiderschap in de supermarkt

  7 manieren om jezelf te overstijgen

  Lees meer
 • Kiezen van juiste traineeship: 7 tips

  Hoe kies je de juiste traineeship die compleet matcht met je doelen en interesses? Wij geven je 7 tips.

  Lees meer
 • Traineeship supermarktbranch

  De supermarktbranche is de meest dynamische én gezellige plek om een traineeship te volgen.

  Lees meer