Albert Heijn vacatures Almere

Albert Heijn vacatures Almere

Wil jij graag aan de slag bij een bedrijf waar je veel contact met klanten hebt en je met leuke, enthousiaste collega’s mag werken? Wij bieden jou een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling en diversiteit. Zie jij het zitten om productief aan het werk te gaan bij Albert Heijn? Solliciteer dan op een van de topvacatures bij Albert Heijn Almere. Benieuwd welke hiervan het beste bij jou past? Wij geven je hier alle nodige informatie.

Diverse vacatures bij AH Almere

Wij hebben diverse leuke AH vacatures in Almere voor je in petto. Niet alleen wanneer je als student op zoek bent naar een leuke bijbaan, maar ook wanneer je fulltime aan de slag wilt. Werk je het liefste na schooltijd? Dan zijn deze vacatures zeker iets voor jou:

Wil je graag fulltime aan het werk bij Albert Heijn en ben je ook overdag inzetbaar? Of zit je te denken aan een leuk bedrijf die ook een BBL-opleiding kan vervullen? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij stellen in ieder geval graag de volgende leuke vacatures bij Albert Heijn Almere aan je voor:

Waarom zoeken wij in jou?

Als je graag bij ons wilt komen werken, verwachten wij van jou dat jij dezelfde positieve instelling hebt als wij. Het is in ieder geval fijn als je vrolijk wordt van klantcontact en klantgericht bent, maar je daarnaast ook je sociale skills op orde hebt. Bezit je ook de volgende kwaliteiten? Dan zien we het zeker zitten om met jou te werken:

  • Je werkt precies en weet waar de prioriteiten liggen
  • Je bent erg klantgericht en bent graag sociaal bezig
  • Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen, zowel op de werkvloer als daarbuiten

Waarom wil jij bij ons werken?

Als dynamische, sociale en snelgroeiende organisatie vinden wij het belangrijk dat iedereen weet waar hij aan toe is. Dat betekent een heldere communicatie met korte lijnen en een vlakke structuur. Wij zien waar jouw krachten liggen en ondersteunen jou waar nodig, zodat je je verder kunt ontwikkelen. Wij bieden naast een goed salaris ook interessante interne opleidingen en flexibele werktijden die perfect te combineren zijn met je studie. Benieuwd naar ons team? Solliciteer dan snel op een van onze Albert Heijn vacatures in Almere.

Zit er een AH vacature in Almere voor jou bij? Solliciteer direct

Wil jij na het lezen van onze leuke vacatures nog steeds bij ons werken? Solliciteer dan zo snel mogelijk.

Solliciteer direct