Albert Heijn vacatures Amsterdam

Albert Heijn vacatures Amsterdam

Ben je op zoek naar een (bij)baan waar je, veel klantcontact hebt en je samenwerkt met de leukste collega’s? Dan raden wij je aan om zo snel mogelijk te solliciteren op een van onze AH vacatures in Amsterdam. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar klantgerichte toppers die hard kunnen werken, maar ook op z’n tijd wel in zijn voor wat gezelligheid. Ben je benieuwd welke vacature geschikt is voor jou? Lees dan snel verder.

Diverse vacatures bij AH Amsterdam

Wanneer je woonachtig bent in Amsterdam en omgeving kan je bij ons terecht voor diverse leuke banen. Ben je nog student en zoek je een leuke bijbaan voor in de avonduren? Dan zijn de volgende vacatures wellicht erg interessant voor jou:

Ben je fulltime beschikbaar en wil je ook overdag volledig aan de slag bij Albert Heijn? Of wil je leren en werken combineren? Dan zijn de volgende AH vacatures in Amsterdam misschien geschikt:

Waar zijn wij naar op zoek?

Kom je bij Albert Heijn Amsterdam werken, dan verwachten wij dat je netjes werkt, vriendelijk en sociaal bent en weet hoe je met eventuele klantvragen om moet gaan. Als je daarnaast de volgende boxen aan kunt tikken dan zijn wij zeker tevreden met jouw sollicitatie:

  • Je werkt precies en kan prioriteiten onderscheiden
  • Je bent sociaal en haalt voldoening uit veel klantcontact
  • Je bent niet beroerd om bij te leren

Wat bieden wij jou?

Werken bij Albert Heijn betekent deelnemen aan een dynamische organisatie, waar jong en oud prettig met elkaar samenwerkt. We groeien snel en zijn allemaal ambitieus. Doordat wij een platte structuur hanteren en duidelijk communiceren met elkaar proberen we steeds mooie dingen te bereiken voor onze medewerkers én onze trouwe klanten. Ook voor jou zit er zeker een mooie baan bij tussen onze Albert Heijn vacatures in Amsterdam.

Wil jij bij ons komen werken? Solliciteer dan nu

Spreekt een van de AH vacatures jou enorm aan? Wij ontvangen jouw motivatie graag!

Solliciteer direct