Albert Heijn vacatures Emmeloord

Albert Heijn Emmeloord vacatures

Wil je graag werken bij ons? Als bijbaan of fulltime? Je kunt dan nu solliciteren op onze Albert Heijn Emmeloord vacatures. Wij ontvangen je motivatie graag. Bij Albert Heijn zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s die weten hoe ze met de dynamische klantvragen om moeten gaan. Ons gezellige team staat altijd open voor nieuwe krachten en bij ons is er aan productiviteit geen gebrek. Benieuwd welke vacature het beste bij jou past? Lees snel verder.

De leukste vacatures bij AH Emmeloord

Bij AH Emmeloord kun je aan de slag binnen diverse functies, van vroege ochtenddiensten op de brood-, kaas- en vleesafdeling tot aan vulploegmedewerker in de avonduren. Benieuwd welke vacatures het beste aansluiten bij jou? Wanneer je op zoek bent naar een leuke bijbaan zijn de volgende wellicht interessant voor je:

Liever fulltime aan de slag? Dan zijn deze Albert Heijn Emmeloord vacatures waarschijnlijk een goede match:

Wat verwachten wij van jou?

Werken bij Albert Heijn Emmeloord betekent dat je veel in contact staat met onze klanten en dus vrij klantgericht moet zijn. Daarnaast zijn we een redelijk platte organisatie waar communicatie onderling erg belangrijk is, het zou dan ook fijn zijn als je een sociaal en vriendelijk karakter hebt. Onze klanten hebben veel diverse vragen en verwachten dat wij deze zo goed mogelijk kunnen beantwoorden, aan jou de taak om hier professioneel mee om te gaan. We verwachten dat je in ieder geval de volgende kwaliteiten hebt:

  • Je bent sociaal
  • Je bent oplossingsgericht
  • Je werkt netjes en precies
  • Je wordt blij van veel klantcontact
  • Je wilt graag iedere dag bijleren
  • Je weet snel waar de prioriteiten liggen

Wat vind je bij ons?

Natuurlijk vinden wij het ook heel belangrijk dat jij je prettig voelt op onze werkvloer. Wanneer je solliciteert op één van de Albert Heijn Emmeloord vacatures en wij vinden dat je bij ons past, zullen we je in een warm bad ontvangen. We bieden je allerlei mogelijkheden om door te groeien en daarnaast diverse leuke dingen bij te leren. Alles draait bij ons om een prettige werksfeer en gelukkige klanten en daar kan jij binnen no-time onderdeel van uitmaken!

Wil jij werken bij Albert Heijn? Solliciteer dan nu

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Solliciteer dan snel op één van onze Albert Heijn Emmeloord vacatures. Wij kijken uit naar je motivatie.

Solliciteer hier