Albert Heijn vacatures Goirle

Albert Heijn Goirle vacatures

Wil je werken bij de leukste supermarkt van Nederland? Dan zijn deze Albert Heijn Goirle vacatures misschien echt iets voor jou. Je kunt nu solliciteren op allerlei leuke vacatures bij AH als bijbaan, parttime- of fulltimebaan of als BBL-invulling. Bij Albert Heijn zijn we altijd op zoek naar sociale toppers die het echt leuk vinden om veel klantcontact te hebben en natuurlijk hard te werken met gezellige collega’s. Bekijk hier welke vacatures wij voor jou in petto hebben!

Leuke vacatures voor jou

Wanneer je woonachtig bent in de omgeving van Goirle kun je solliciteren op verschillende functies bij onze Albert Heijn. Studeer je nog en ben je op zoek naar een bijbaan voor in de vroege of late uurtjes? Dan zijn de volgende Albert Heijn Goirle vacatures zeker iets voor jou:

Wil je liever fulltime werken? Dan spreken de volgende functies je misschien nog meer aan:

Wat zoeken wij?

Bij Albert Heijn zijn we altijd op zoek naar sociale medewerkers die niet terugdeinzen voor een hele hoop klantcontact én klantenservice. Het is belangrijk dat je punctueel bent, je aan afspraken houdt en netjes kunt werken. Daarnaast denk je altijd oplossingsgericht en maak je van problemen een uitdaging. Als prioriteiten stellen voor jou geen probleem is en je ook nog eens leergierig bent, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Wat bieden wij jou?

Onze collega’s werken altijd met veel plezier samen en hechten veel waarde aan een open communicatie. De structuur binnen onze organisatie is dan ook plat en hierdoor blijven we groeien. Iedereen is ambitieus, sociaal, leergierig en open, waardoor je altijd bij iemand terecht kunt voor vragen en natuurlijk om te leren. We proberen samen steeds te groeien en onze trouwe klanten de optimale service te bieden. Voor al deze kwaliteiten krijg jij een goed salaris en kies je uit diverse, flexibele werktijden die passen bij jouw schema.

Wil jij solliciteren op de Albert Heijn Goirle vacatures? Doe het nu!

Ben jij enthousiast geworden van onze vacatures? Solliciteer dan snel op één van onze leuke functies.

Solliciteer direct!