Albert Heijn vacatures Hoofddorp

Vacatures Albert Heijn Hoofddorp

Ben je op zoek naar een (bij)baan in een productieve werkomgeving, waar klantvriendelijkheid voorop staat en je dagelijks samenwerkt met leuke collega’s? Misschien hebben wij dan de perfecte functie voor je. Wij bieden je diverse vacatures bij Albert Heijn Hoofddorp, geschikt om fulltime aan de slag te gaan, maar ook ideaal om te combineren met school. Benieuwd welke vacatures dit zijn? Je leest het hier.

Onze vacatures

Woon je in de omgeving van Hoofddorp en ben je benieuwd welke vacatures aansluiten bij jou? Albert Heijn heeft diverse functies waarbij je zowel overdag, in de ochtend en in de avonduren kan werken. Dit is natuurlijk ideaal te combineren met school of vrijwilligerswerk.

Deze vacatures bij Albert Heijn Hoofddorp zijn perfect geschikt als bijbaan:

Wil je liever fulltime aan de slag? Of ben je op zoek naar een goede BBL-opleiding? Ook hiervoor kun je bij ons terecht. De volgende vacatures zijn hier geschikt voor:

Wie zoeken wij?


Onze vacatures bij Albert Heijn Hoofddorp zijn geschikt voor mensen die klantgericht, sociaal, productief en vriendelijk zijn. Als medewerker weet je hoe je met diverse problemen op de werkvloer moet omgaan en dat we onze klanten altijd zo goed mogelijk proberen te helpen met hun vraag. Je bent oplossingsgericht en vind het leuk om in een dynamisch team te werken. Daarnaast ben je:

  • Leergierig
  • Een sociaal dier
  • Netjes en secuur

Wat hebben we jou te bieden?

Wanneer je terecht komt bij één van onze filialen word je hartelijk ontvangen door alle enthousiaste collega’s. We vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht de functie, goed kan samenwerken en ervoor openstaat om te leren. Iedereen is ambitieus én communiceren met elkaar vinden we erg belangrijk. Je krijgt allerlei kansen van ons om bij te leren, cursussen te volgen en door te groeien. Onze klanten zijn koning, maar onze medewerkers zijn onze ambassadeurs.

Enthousiast geworden? Solliciteer vandaag nog

Ben jij nieuwsgierig geworden naar één van onze vacatures? Wij ontvangen graag je sollicitatie.

Solliciteer direct