Albert Heijn vacatures Veendam

Albert Heijn Veendam vacatures

Wil jij werken bij een bedrijf waar klantvriendelijkheid en collegialiteit voorop staan? Dan zijn onze Albert Heijn Veendam vacatures misschien iets voor jou. Ben je nog op zoek naar een leuke bijbaan? Of zie je het zitten om fulltime te werken bij Albert Heijn? Wij zijn altijd op zoek naar toppers die hard werken niet uit de weg gaan, graag sociaal bezig zijn en veel klantcontact echt leuk vinden. Denk jij dat dit wel bij jou zou kunnen passen? Lees dan snel verder.

Verschillende vacatures bij Albert Heijn Veendam

Albert Heijn Veendam biedt diverse vacatures voor enthousiaste (potentiële) collega’s. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een parttime- of een fulltimebaan, bij ons heb je allerlei mogelijkheden. Zowel overdag als in de avonduren kan je bij ons aan de slag.

De volgende Albert Heijn Veendam vacatures zijn wellicht interessant als bijbaan:

Daarnaast bieden we ook leuke vacatures als fulltime- of parttimebaan. Je kunt bij ons komen werken als:

Waar zoeken wij naar?

Voor ons is het niet alleen belangrijk dat je klantgericht bent. Wij vinden het namelijk heel prettig als je daarnaast ook servicegericht kunt zijn en weet wat een klant nodig heeft. Verder zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die secuur werken, sociaal zijn en prioriteiten kunnen stellen. Als je, jezelf herkent in de volgende kenmerken dan zien we je motivatie zeker graag verschijnen:

  • Je bent een sociaal dier dat met iedereen overweg kan
  • Je haalt voldoening uit hard werken en veel klantcontact
  • Je kunt prioriteiten onderscheiden
  • Je wilt graag nieuwe dingen leren

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Albert Heijn zorgen we er altijd voor dat je in een warm bad terecht komt waar je collega’s je snel en effectief opleiden binnen je vakgebied. Iedereen werkt goed met elkaar samen, waardoor de lijnen kort zijn en het communicatieniveau zeer hoog is. Dit werkt erg prettig volgens een platte structuur, waar eenieder zich op zijn gemak voelt. Daarnaast ontvang je ook nog eens een goed salaris wanneer je solliciteert op één van de Albert Heijn Veendam vacatures.

Ben jij die enthousiasteling die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Ben jij bereid hard te werken en zie jij jezelf wel als onze nieuwe sociale collega? Solliciteer dan vandaag nog. Wij ontvangen jouw motivatie graag!

Solliciteer nu!